Τσικνοπέμπτη: Τραπέζι με εκλεκτό φαγητό και κρασιά από την γκάμα της «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018, 16:08
Τσικνοπέμπτη: Τραπέζι με εκλεκτό φαγητό και κρασιά  από την γκάμα της «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων»
Τα συστατικά ενός επιτυχημένου τραπεζιού για την πολυαναμενόμενη Τσικνοπέμπτη δεν είναι άλλα από καλή παρέα, εκλεκτά κρεατικά εδέσματα και εξαιρετικής ποιότητας κρασί. Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, σας προτείνει κρασιά από την πλούσια γκάμα της που θα συνοδεύσουν ιδανικά όλα τα στοιχεία που κάνουν το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης – αλλά και κάθε τραπέζι - πετυχημένο!

Κι επειδή το κόκκινο κρασί έχει την τιμητική του λόγω ημέρας, ιδανικό σύντροφο για τις ψητές λιχουδιές σας θα αποτελέσει το Αγιωργίτικο της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια. Πρόκειται για ένα ερυθρό ξηρό κρασί από την περιοχή της Νεμέας με πλούσιο άρωμα, βελούδινη, γεμάτη γεύση και λαμπερό ρουμπινί χρώμα. Ο τέλειος συνοδός για κόκκινα κρέατα, αλλά και κόκκινες πικάντικες σάλτσες.Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε μία πιο μεστή γεύση επιλέξτε το Cabernet Sauvignon Μελισσόμαντρα, Καλλιγά. Ένα κρασί ερυθρό ξηρό με πλούσια τα χαρακτηριστικά αρώματα της ποικιλίας του Cabernet Sauvignon, που του χαρίζουν ένα βαθυκόκκινο, πορφυρό χρώμα. Η πλούσια και γεμάτη γεύση του δίνει μία απολαυστική επίγευση με τόνους βανίλιας. Συνδυάζεται άριστα με κρεατικά στη σχάρα, καθώς και κάθε πιάτο με κόκκινες σάλτσες.

Τέλος, για εσάς που αγαπάτε τις πιο λεπτές γεύσεις και θα επιλέξετε καλοψημένα λευκά κρέατα για την ημέρα της Τσικονοπέμπτης, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων σας προτείνει το Μοσχοφίλερο Μαντινείας, της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια, ένα λευκό ξηρό κρασί, με ανοιχτόχρωμο, λαμπερό χρώμα. Το εκλεπτυσμένο άρωμα εσπεριδοειδών και η απαλή φρουτώδης γεύση της ποικιλίας, παντρεύονται άριστα με κάθε λογής λευκό κρέας.

Η Τσικνοπέμπτη προσφέρεται για να απολαύσουμε καλό, ποιοτικό κρασί, καλό κρέας, και πάνω απ’ όλα να περάσουμε καλά. Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, εγγυάται την απόλαυση της βραδιάς από όλη την παρέα, όποιο από τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης κρασιά της κι αν επιλέξετε!

www.gwc-microsite.gr

ΠΡΟΦΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝΗ Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, με ισχυρή εξαγωγική παρουσία σε 35 χώρες της υφηλίου. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εδραίωση του ελληνικού ποιοτικού κρασιού διεθνώς.

Η εταιρία παράγει επώνυμα ελληνικά κρασιά, όλων των τύπων, σε διάφορες συσκευασίες. Δημιουργούνται στα Οινοποιεία της, σε όλη την Ελλάδα και συσκευάζονται στα εμφιαλωτήρια της Ελληνικά Κελλάρια στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου βρίσκεται και η έδρα της.

Όλα τα οινικά προϊόντα της αποτελούν υπερήφανους πρεσβευτές της ελληνικής γης, του Έλληνα αμπελουργού και της σύγχρονης ελληνικής οινοποιίας, καθώς καλύπτουν άξια τις γευστικές απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι σειρές κρασιών της εταιρείας, όπως το Αλλοτινό, Ποικιλιακά Λουλούδια, Calliga Apelia και η «value for money» σειρά Κύκνος, που έχουν κερδίσει τη σταθερή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Πέρα από τα κρασιά δικής της παραγωγής, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε θέλησε, τα τελευταία χρόνια, να διευρύνει την γκάμα της, με νέες προτάσεις προς τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Το 2016 εγκαινίασε τη νέα της συνεργασία με τον ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ, ενισχύοντας τη θέση του στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Παράλληλα, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, έχει προχωρήσει σε εταιρική και εμπορική συμφωνία με τον οινολόγο και οινοποιό, Άγγελο Ρούβαλη, που αφορά την διακίνηση των προϊόντων του στην ελληνική και διεθνή αγορά. Ο Άγγελος Ρούβαλης, τέως Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), έχει το οινοποιείο του στους λόφους που βρίσκονται πάνω από το Αίγιο και δραστηριοποιείται αξιοποιώντας περίτεχνα τους μοναδικούς στον κόσμο, αμπελώνες των πλαγιών της Αιγιαλείας. Τα κρασιά του, περιορισμένης ποσοτικά, παραγωγής, αναγνωρισμένα ως πολύ υψηλής ποιότητας, έχουν κερδίσει την προτίμηση των απαιτητικών φίλων του κρασιού. Μερικά από αυτά είναι το φημισμένο «Ασπρολίθι», η δυναμική σειρά κρασιών «Μικρός Βοριάς», οι οίνοι μακρόχρονης παλαίωσης «IANOS» και η νέα σειρά «Μίτος της Αριάδνης».

Από τις αρχές του 2010 η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. συνεργάζεται και με τον παραγωγό Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλο, που πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως «άρχοντα της απόσταξης». Με την συμφωνία αυτή, η εταιρεία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη γκάμα της, με τα παραδοσιακά αποστάγματα ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ (ούζα, τσίπουρα, αποστάγματα Στέμφυλων Σταφυλής) αλλά και με τα βιολογικά, ποιοτικά κρασιά από το Κτήμα του.

Η εταιρεία, όμως, δεν στάθηκε μόνο σε στρατηγικές επιλογές στην Ελλάδα. Στράφηκε και στο εξωτερικό, αναγνωρίζοντας την δύναμη της παγκοσμιοποίησης. Γι’ αυτό αποφάσισε την στρατηγική συμφωνία και εμπορική συνεργασία με την Νο1 Γαλλική Εταιρία παραγωγής και διακίνησης κρασιών, την GRAND CHAIS DE FRANCE.

Η υψηλή δυναμική της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων διακρίνεται από το χτίσιμο στρατηγικών συνεργασιών, με διακεκριμένα ονόματα-εταιρείες του οινικού κλάδου, αλλά και των ποτών, αποδεικνύοντας έτσι την «εξωστρεφή» φιλοσοφία και τον διαχρονικό της στόχο για την ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων.Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018, 16:10