Φέτος το χειμώνα, ο ήλιος δεν κρύβεται πίσω από τα σύννεφα. Κρύβεται… σε ένα μπωλ με gyoza και ramen στα wagamama! Οι δύο πιο παραδοσιακές ιαπωνικές γεύσεις συνδυάζονται αρμονικά σε ένα πιάτο που θα σας ζεστάνει το σώμα και την ψυχή!

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι τα ράμεν αποτελούν ορόσημο τόσο στην κουζίνα όσο και στην ιστορία των wagamama καθώς είναι εμπνευσμένα από τα ιαπωνικά ράμεν μπαρς του Τόκυο. Δεν αποτελεί έκπληξη, επομένως, ότι οι καταρτισμένοι σεφ του διεθνούς brand αναπτύσσουν συνεχώς νέες δημιουργικές προτάσεις στην κατηγορία με βασικό χαρακτηριστικό την αρμονική ισορροπία των θρεπτικών συστατικών τηρώντας τη βασική αρχή των wagamama πως με το καλό φαγητό θρέφουμε το σώμα κι ευφραίνουμε την ψυχή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό, άλλωστε, πυρήνας της κουλτούρας των wagamama είναι η φιλοσοφία kaizen, δηλαδή η συνεχής βελτίωση, ισορροπία κι αρμονία. Η φιλοσοφία kaizen είναι εμφανής από την ανανέωση του μενού δύο φορές το χρόνο, ώστε να διασφαλίσουν την ποιότητα με φρέσκα υλικά εποχής και να μας ταξιδέψουν σε ακόμη περισσότερες γεύσεις της ασιατικής γαστρονομίας με νέες προτάσεις για το χειμώνα και το καλοκαίρι αντίστοιχα.

Στο νέο χειμερινό μενού τους, λοιπόν, τα wagamama καινοτομoύν και πάλι προσφέροντας ένα νέο είδος γευστικής εμπειρίας σε ένα ζεστό μπωλ ramen με gyozas που μπορείτε να απολαύσετε με γέμιση κοτόπουλου, πάπιας ή λαχανικών. Ένα μπωλ γεμάτο γεύση, υφές, ζεστασιά κι υλικά υψηλής θρεπτικής αξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελάτε να μας βρείτε στα εστιατόρια wagamama σε Κηφισιά και Golden Hall για να απολαύσετε κι εσείς τις εύγεστες εκπλήξεις που κρύβουν στο μενού τους με highlight τα νέα gyoza ramen φυσικά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης