Η 22η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE, ανοίγει τις πύλες της για να υποδεχτεί εκπροσώπους εταιρειών με Franchise δίκτυο δράσης, καθώς και επενδυτές έτοιμους να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων το concept που τους ταιριάζει.

Ως WATT+VOLT, συμμετέχουμε στη διοργάνωση στηρίζοντας τη δύναμη του Franchise κλάδου, καθώς πιστεύουμε πως αποτελεί την πιο σπουδαία μέθοδο ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Το Franchise δίκτυό μας, έχει συμβάλλει πολύ στην ανάπτυξη της φυσικής μας παρουσίας σε κάθε γωνιά της χώρας και γι’ αυτό τα εφόδια που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας είναι υψηλού επιπέδου για να είναι μια ισότιμα win – win κατάσταση, τόσο για εμάς όσο και για όσους μας επιλέγουν για να κάνουν το πρώτο δικό τους επαγγελματικό βήμα με επιτυχία. Με περισσότερα από 80 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σπουδαίες διακρίσεις με 1η αυτή των Financial Times, που μας χαρακτήρισε ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα, με βραβεύσεις σε θεσμούς Franchise καθώς και το ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων που παρέχουμε στους συνεργάτες μας
-ισχυρό brand name, εξελιγμένη τεχνογνωσία, συνεχή υποστήριξη, ενεργό πελατολόγιο, χαμηλό κόστος συνεργασίας κ.α- αποδεικνύεται πως η ένταξη στο franchise δίκτυο της εταιρείας μας αποτελεί εγγύηση για ένα ελπιδοφόρο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί πετυχαίνουμε πολλά γι’ αυτό αν θέλεις να κάνεις το δικό σου επαγγελματικό βήμα, με σπουδαία εφόδια επιτυχίας και οφέλη που θα μεταφραστούν σε χρόνια σταθερής συνεργασίας, επισκέψου το περίπτερό μας 95-96 στις 27-29 Νοεμβρίου 2021, στο MEC Παιανίας, Λεωφ. Αθηνών-Λαυρίου 301.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης