Ψάχνετε τον τρόπο που θα ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας στα γιορτινά τραπέζια; Τη λύση σας τη δίνει το πληθωρικό και μπαχαρένιο χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ!

Από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά, το βραβευμένο χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ είναι η νόστιμη επιλογή για τις γιορτινές λιχουδιές που θα ετοιμάσετε για τους αγαπημένους σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σε τηγανιά συνοδευόμενο από πιπεριές ως πρώτο πιάτο, σαν νόστιμος μεζές για το κρασί ή απλά σαν την «ψητή» και νόστιμη παρέα δίπλα στο τζάκι, το χωριάτικο λουκάνικο από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ οδηγεί σε γευστικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Το γαστρονομικό ταξίδι στην ποικιλία γεύσεων συμπληρώνεται από τα υπόλοιπα προϊόντα της νέας σειράς αλλαντικών από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ: Φιλέτο καπνιστό, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Λουκάνικα Hot Dog και τα επίσης βραβευμένα κοτοπαριζάκι και σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου, συνθέτουν ένα πλούσιο πλατό αλλαντικών που πρωταγωνιστεί στο τραπέζι μας.

Οι συνδυασμοί στους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα αλλαντικά από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ αμέτρητοι και οι γευστικές εμπειρίες που μπορούν να δημιουργηθούν αξεπέραστες. Η συνεύρεση της ποιότητας με την γεύση στα αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ, τα καθιστά τη νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης