Η Amita Motion, γνωστή στους νέους για τη διαχρονική σχέση της με τη μουσική, φέτος δημιουργεί τη νέα μουσική πλατφόρμα Playmotion, μεταφέροντάς μας τα μοναδικά συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας όλη τη χρονιά! Με δράσεις, που θα ξεκλειδώνουν σταδιακά, #kathemera είναι πλέον Ημέρα Θετικής Ενέργειας, #kathemera η μουσική είναι κοντά μας, #kathemera είναι μια εμπειρία, #kathemera υπάρχουν ξεχωριστοί διαγωνισμοί για να μας εκπλήξουν.

Οι πρώτες ενέργειες στο Playmotion έχουν ήδη ξεκλειδώσει και μας καλούν όλους να λάβουμε μέρος! Κάθε μέρα 5 τυχεροί κερδίζουν μουσικά δώρα ή τα εισιτήριά τους για όποιο μουσικό γεγονός επιθυμούν μέσω του viva.gr, ενώ στις 31 Ιουλίου θα γίνει η ανάδειξη του Μεγάλου Τυχερού που θα κερδίζει ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας με έναν φίλο ή φίλη του,σε ένα από τα πιο hot events της Αμερικής,το Life is Beautiful!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώςκερδίζεις;

1. Βρίσκεις τον κωδικό κάτω από το καπάκι στις συσκευασίες 1lt Amita Motion

2. Μπαίνεις στο amitamotion.gr και τον καταχωρείς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Μπαίνεις στην κλήρωσηγια το μεγάλο δώρο!

Οι ενέργειες του Playmotion όμως δεν σταματούν εδώ! Μέσα από την ολοκαίνουρια και μοντέρνα μουσική πλατφόρμα έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις την Ελένη Φουρέιρα και τον ράπερ LilBarty στη δημιουργία του νέου τους τραγουδιού. Το πιο δυνατό hit έρχεται και μεγάλοι διαγωνισμοί για να συμμετάσχεις στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού σε περιμένουν στο Playmotion. Είσαι έτοιμος;

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Διάσημοι youtubers και καλλιτέχνες«κρύβονται» στις συσκευασίες 330ml της Amita Motion και περιμένουν να τους ανακαλύψεις! Youtubers και καλλιτέχνεςέχουν δημιουργήσει τις πιο μοντέρνες λίστες στο Spotify για όσους… ξέρουν που να ψάξουν! Θέλεις να μάθεις ποιοι είναι; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκανάρειςμε το Spotify app σου τους κωδικούς πάνω στις συσκευασίες και να απολαύσεις ατελείωτη μουσική, γεμάτη Θετική Ενέργεια, όλη μέρα! 

Η νέα πλατφόρμα λανσάρεται με ένα δυνατό διαφημιστικό σποτ εμπνευσμένο από όλα εκείνα τα συναισθήματα που βιώνουν οι παρευρισκόμενοι στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 13 χρόνια τώρα, κάθε χρόνο. Αποθέωση, έκπληξη, μουσική, εμπειρίες, επιτυχίες που δεν σταματούν. Με μια κινηματογράφηση που ξεχωρίζει για την φρέσκια και ρεαλιστική αισθητική της αλλά και για την ιδιαίτερη έμφαση στην τυπογραφία που απογειώνει το αποτέλεσμα. Το μοντάζ ακολουθεί τον ξέφρενο ρυθμό της μουσικής, παρασύροντας τον θεατή σε ένα κόσμο με δυνατές στιγμές, οι οποίες συνοδεύονται φυσικά από τη γεύση της Amita Motion.

Τώρα, #kathemera μουσική, εκπλήξεις και δυνατές εμπειρίες, μέσα από το Play motion της Amita Motion.

Επισκέψου το Playmotion, τη νέα μουσική πλατφόρμα της Amita Motion.

Δες το νέο τηλεοπτικό σποτ της Amita Motion εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης