Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί το τέλος των θερινών διακοπών και τις ετοιμασίες για την καινούργια σχολική χρονιά. Για τους περισσότερους από εμάς, ο μήνας αυτός είναι η μεγάλη ευκαιρία για μια καινούργια αρχή, με νέα προγράμματα, νέους στόχους και νέες αποφάσεις. Ένας μήνας-ορόσημο, συχνά πιο σημαντικός από την ημερολογιακή αλλαγή του χρόνου και την Πρωτοχρονιά. Αν ο Σεπτέμβριος είχε άρωμα, σίγουρα θα μύριζε χαρτί και φρεσκοξυσμένο μολύβι.

Θυμάσαι; Θυμάσαι την επιστροφή από τις διακοπές όταν ήσουν παιδί; Μια από τις πιο ισχυρές αναμνήσεις της παιδική μας ηλικίας είναι η επιστροφή στο σχολείο, το σμίξιμο στο προαύλιο με τους παλιούς και νέους φίλους και η επίσκεψη στο χαρτοπωλείο για να αγοράσουμε τα απαραίτητα σχολικά για τη νέα χρονιά. Μια καινούργια τσάντα, μια όμορφη κασετίνα, καινούργια μολύβια, στυλό και τετράδια ήταν όλα όσα θέλαμε για να ξαναπάμε με κέφι στο σχολείο πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε… ακόμη και την προπαίδεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τώρα που μεγαλώσαμε, λίγες μέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι, αναζητήσαμε και βρήκαμε τον απόλυτο προορισμό για τα πιο ωραία σχολικά είδη. Η φετινή σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με την καλύτερη διάθεση: με τα πιο όμορφα σχολικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για άλλη μια χρονιά, τα Public είναι η δική μας επιλογή και ο απόλυτος προορισμός για μια καλή αρχή και μια ακόμα καλύτερη σχολική χρονιά!

Τα βιβλία του σχολείου

Σχολική χρονιά χωρίς βιβλία γίνεται; Δεν γίνεται. Αυτά είναι πρώτη προτεραιότητα και βρίσκονται πάνω στη λίστα των αγορών. Ελληνικά ή ξενόγλωσσα, τα σχολικά βιβλία είναι πάντα ένα από τα πιο σοβαρά έξοδα που αντιμετωπίζει κάθε γονιός στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Δεν χρειάζεται όμως να πονοκεφαλιάζουμε, ούτε για τις λίστες ούτε για τις τιμές. Στα Public θα βρούμε όλα τα απαραίτητα βιβλία για το σχολείο, τις ξένες γλώσσες και το φροντιστήριο, στις περισσότερες επιλογές και στις καλύτερες τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτοιμα πακέτα για γρήγορες Back to School αγορές

Για να μην χαθούμε μέσα στα αμέτρητα βιβλία της χρονιάς, στα Public μπορούμε να βρούμε εύκολα και γρήγορα τα σχολικά βιβλία της τάξης που θέλουμε σε έτοιμο πακέτο, χωρίς να λείπει τίποτα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δηλώσουμε την τάξη και όλα τα βιβλία θα έρθουν στα χέρια μας. Τα Public μάς προσφέρουν όλα τα βιβλία της χρονιάς πεντακάθαρα και ντυμένα προσεκτικά χωρίς κανέναν κόπο. Τέλειο;

Όλα τα Σχολικά βοηθήματα & τα Ξενόγλωσσα Βιβλία που θα χρειαστείς

Στο Public βρίσκουμε επίσης, εγγυημένα, την πιο μεγάλη ποικιλία σε ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία για όλες τις ξένες γλώσσες που διδάσκονται σε σχολεία και φροντιστήρια, αλλά και τα καλύτερα σχολικά βοηθήματα από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους. Τα σχολικά βοηθήματα βοηθούν τους μαθητές να οργανώσουν τη γνώση και τη μελέτη τους και απογειώνουν τις επιδόσεις σε διαγωνίσματα και γραπτές εξετάσεις.

Καλό θα είναι να μην ξεχάσουμε το απαραίτητο λεξικό που είναι βιβλίο-κλειδί για τη επιτυχία σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, αλλά και την διδασκαλία της Ιστορίας που όπως δείχνουν όλες οι μελέτες είναι το μάθημα που δεν αρέσει στους περισσότερους μαθητές. Τα Public καινοτομούν για άλλη μια φορά και θέλοντας να βοηθήσουν γονείς και μαθητές, προσφέρουν δωρεάν ακουστικά βιβλία ιστορίας για όλες τις τάξεις με τη μορφή audiobook. Δεν είναι τέλεια ιδέα; Επιτέλους, η ιστορία διδάσκεται με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, σε σωστά ελληνικά, με την υπογραφή και την εγγύηση του μεγαλύτερου βιβλιοπωλείου της χώρας.

Σχολικά είδη για τα παιδιά του Δημοτικού

Τι χρειάζονται τα παιδιά στο Δημοτικό; Τα περισσότερα από όλους! Οι λίστες με τα σχολικά εφόδια για τα παιδιά του δημοτικού κυκλοφορούν εβδομάδες πριν την αρχή της χρονιάς ανάμεσα σε γονείς και δασκάλους. Τα παιδιά του δημοτικού μπορεί να μην χρειάζονται πολλά βιβλία, αλλά χρειάζονται πολλά τετράδια, πολλά μολύβια, πολλές γόμες και ξύστρες, καθώς κι ένα σωρό μπλοκ, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, χαρτόνια και άλλα είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας για τις ώρες των εικαστικών του σχολείου.

Στο Public προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σχολικά είδη και γραφική ύλη για να γεμίσουμε την τσάντα και την κασετίνα με υπέροχα είδη που ανταποκρίνονται στο δικό μας budget. Καλό θα είναι να αγοράσουμε περισσότερα μολύβια, γόμες και ξύστρες από αυτά που αναφέρει η λίστα, καθώς είναι πράγματα που χάνονται συνέχεια στις σχολικές αίθουσες και δεν είναι ποτέ αρκετά. Κανείς δεν θέλει να ψάχνει να αντικαταστήσει μια χαμένη γόμα ή μια χαμένη ξύστρα την τελευταία στιγμή.

Με την λίστα που έχει δώσει το σχολείο στο χέρι, πηγαίνουμε στο μεγαλύτερο βιβλιοχαρτοπωλείο της περιοχής μας –σίγουρα ένα από τα 61 Public βρίσκεται κοντά στο σπίτι μας. Διαφορετικά υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα των online αγορών στο public.gr. Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα μας κοστίσει τίποτε, αφού ότι το κόστος των μεταφορικών είναι μηδενικό για αγορές από 35€ και πάνω.

Σχολικά για τα παιδιά του Γυμνασίου

Αν το παιδί σου πηγαίνει φέτος Γυμνάσιο, το πιθανότερο είναι να χρειάζεται να αλλάξει γραφείο και καρέκλα, καθώς το σώμα του και οι ανάγκες του είναι πλέον διαφορετικές. Στα Public θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα γραφείου (γραφεία, βιβλιοθήκες, ραφιέρες, καρέκλες) και όλα όσα χρειάζεται το εφηβικό δωμάτιο (φωτιστικά, διακοσμητικά, gadgets) για να ετοιμάσετε μαζί το δωμάτιο της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι έφηβοι του Γυμνασίου θα δώσουν περισσότερη σημασία στην τσάντα τους, που μπορεί πια να είναι και fashionstatement, και λιγότερο στην κασετίνα τους, που γίνεται όλο και πιο μικρή και περιέχει όλο και λιγότερα μολύβια και στυλό. Σίγουρα θα αγοράσουν την γραφική τους ύλη, αλλά θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα σε τετράδια σπιράλ και σημειωματάρια, καθώς και στα σχολικά βοηθήματα που είναι πλέον απαραίτητα για καλό και αποδοτικό διάβασμα.

Το σίγουρο είναι ότι κανένας μαθητής Γυμνασίου δεν θα πει όχι σε ένα καινούργιο Tablet ή σε κάποια από τα αμέτρητα gadget και αξεσουάρ που κυκλοφορούν.

Τα απαραίτητα για το Λύκειο

Τα παιδιά του Λυκείου είναι μάλλον οι πιο εύκολοι πελάτες για τα σχολικά είδη κι εκείνα που θα ακολουθήσουν το μότο «λίγα και καλά». Χρειάζονται σίγουρα γραφική ύλη, τετράδια μπλοκ και σημειωματάρια, αλλά και είδη οργάνωσης και αρχειοθέτησης, καθώς η ύλη μεγαλώνει, όπως και οι απαιτήσεις καθηγητών και εξεταστών. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία, εκτός της δικής μας απόλυτης στήριξης, θα παίξουν τα ξεχωριστά βοηθήματα για τα μαθήματα της κάθε τάξης, με τις ξεχωριστές ασκήσεις και τα τεστ εμπέδωσης της ύλης.

Στο λύκειο σημαντικό ρόλο κατέχουν και τα βιβλία για τις ξένες γλώσσες, καθώς στη διάρκεια της χρονιάς οι περισσότεροι μαθητές προετοιμάζουν τις εξετάσεις για τα διπλώματα…

Οι μαθητές του Λυκείου θα βρουν στα Public τα καλύτερα βοηθήματα από τους πιο μεγάλους και έγκυρους εκδοτικούς οίκους, καθώς και τα απαραίτητα ξενόγλωσσα βιβλία για τα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ακόμη και για τα κινέζικα!

Στα βιβλιοπωλεία Public βρίσκουμε διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα τα περισσότερα βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών και προετοιμασίας διπλωμάτων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε πώς κανένας μαθητής Λυκείου δεν θα πει όχι σε έναν καινούργιο υπολογιστή ή ένα καινούργιο λάπτοπ. Μπορούμε να επισκεφτούμε μαζί το νούμερο ένα προορισμό για προϊόντα τεχνολογίας, να ενημερωθούμε και να διαλέξουμε μαζί το λάπτοπ ή τον υπολογιστή που καλύπτει τις ανάγκες του και ταιριάζει στο budget μας. Το Public προτείνει πάντα τα καλύτερα προϊόντα τενχολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για το δικό μας γραφείο

Ποιος είπε ότι οι γονείς δεν αγοράζουν σχολικά για τον εαυτό τους; Με τη επιστροφή στη δουλειά δεν παραλείπουμε να αγοράσουμε κι εμείς κάτι καινούργιο για τη νέα σχολική χρονιά. Καινούργια μολύβια, πολύχρωμα στυλό, ένα ωραίο organizer, ένα καινούργιο σημειωματάριο είναι πάντα χρήσιμα και θα χαρίσουν έναν αέρα ανανέωσης στο γραφείο μας. Ρίχνουμε μια ματιά στο Public.gr όπου θα βρούμε μερικά από τα πιο κομψά και στυλάτα είδη γραφείου για να ανανεώσουμε και τον δικό μας χώρο εργασίας. Τα νέα «σχολικά» σίγουρα θα απογειώσουν την διάθεση και την απόδοσή μας, αφού θα ξεκινήσουμε και τη δική μας «σχολική» χρονιά με κέφι και αισιοδοξία!

Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Αν όλα αυτά σου φαίνονται δύσκολα και χρονοβόρα, το Public είναι εδώ για να σε κάνει να κερδίσεις και χρόνο και χρήμα. Τα Public όπως κάθε χρόνο αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τη δική σου σχολική λίστα, που αφορά μαθητές όλων των τάξεων.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα και η ομάδα των Public θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, στον #1 online προορισμό, οι μαθητές ιδιωτικών σχολείων βρίσκουν έτοιμες λίστες για να μην τους λείψει τίποτα!

Μήπως σε προβληματίζει το κόστος;

Γνωρίζεις ότι τα Public πρωτοπορούν διαρκώς, ανανεώνοντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουν με τους πελάτες τους. Κι επειδή τα Public στέκονται πάντα δίπλα μας σε όλες εκείνες τις στιγμές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυξημένα έξοδα, μάς προσφέρουν μια σειρά από υπηρεσίες που διευκολύνουν τις πληρωμές και μας λύνουν τα χέρια.

Στα Public έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις αγορές μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς και να πληρώσουμε με τους πιο ευέλικτους τρόπους.

Με την υπηρεσία Public Now, Pay Later μέσω Klarna μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online και να πληρώσουμε σε τρεις άτοκες δόσεις. Χωρίς να χρησιμοποιήσουμε πιστωτική κάρτα.

Με την υ υπηρεσία Flex Pay, η οποία είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα Public, μπορούμε να αγοράσουμε τα σχολικά μας και να εξοφλήσουμε τις αγορές μας σε πολλές δόσεις (έως 36), χωρίς να επιβαρύνουμε την πιστωτική μας κάρτα.

Γιατί Back to School στην Ελλάδα σημαίνει Public

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, τα Public είναι πανέτοιμα να μας δώσουν όλα όσα επιθυμούμε και όλα εκείνα που χρειαζόμαστε.

Αν θέλουμε μεγάλη ποικιλία, αμέτρητες ιδέες, καλή ποιότητα, καλύτερες τιμές και ευέλικτες υπηρεσίες, τα Public είναι για άλλη μια φορά ο πιο αγαπημένος μας προορισμός.

Καλή σχολική χρονιά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης