Η επαναστατική πλατφόρμα του efood που άλλαξε μια για πάντα όλα όσα γνωρίζαμε για τον κόσμο του delivery στην Ελλάδα, προχωράει με σταθερά βήματα προς την περαιτέρω ανάπτυξή της. Οι νέες υπηρεσίες που σχεδίασε το efood σε συνδυασμό με τις στρατηγικές συνεργασίες και την επέκταση του δικτύου διανομής ακόμη και σε μικρότερες πόλεις, διευκολύνει όχι μόνο όλους εμάς, τους τελικούς καταναλωτές, αλλά εξυπηρετεί πλέον και τα καταστήματα που βρίσκονται εκτός του δικτύου της.

efood last mile: μια win-win νέα υπηρεσία για τα καταστήματα

Η νέα υπηρεσία efood last mile έρχεται για να βοηθήσει τα καταστήματα που επιθυμούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους και να παραδώσουν τα προϊόντα τους γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να συνεργάζονται απαραίτητα με την πλατφόρμα του efood. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια νέα υπηρεσία παράδοσης η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση, χωρίς ωστόσο ο πελάτης να είναι υποχρεωμένος να περάσει μέσα από τη πλατφόρμα. Το efood last mile, λοιπόν, δίνει τη μοναδική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τον έμπειρο στόλο διανομέων του efood και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους ανάλογα με τις προγραμματισμένες ή έκτακτες ανάγκες τους είτε μέσα στην επόμενη ώρα από την παραγγελία είτε εντός δύο ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από την καινοτόμα υπηρεσία efood last mile βγαίνουν όλοι κερδισμένοι. Από τη μια, εμείς οι πελάτες κερδίζουμε σε επιλογές γιατί διευρύνεται σημαντικά η γκάμα των επιχειρήσεων και μπορούμε πλέον να επιλέξουμε και να κάνουμε τις αγορές μας σε καταστήματα που δεν βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του efood. Από την άλλη, σημαντικό είναι το κέρδος για τις εμπορικές επιχειρήσεις αφού το efood last mile τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ακόμη σημαντικό κανάλι πώλησης, χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν οι ίδιες το κομμάτι της διανομής. Η βέλτιστη αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή και η άριστη διανομή των προϊόντων είναι εξασφαλισμένη χάρη στην τεχνογνωσία και τον έμπειρο στόλο του efood.

Για να χρησιμοποιήσουν τη νέα υπηρεσία efood last mile οι εμπορικές επιχειρήσεις χρειάζεται να ακολουθήσουν μια πολύ απλή ηλεκτρονική διαδικασία, ενώ οι ίδιοι οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή του efood. Tο μόνο που χρειάζεται για να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία της παράδοσης (livetracking) είναι να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο που θα λάβουν μετά την ολοκλήρωση των αγορών τους. Σημειώνεται ότι η Ομάδα Υποστήριξης του efood, βρίσκεται πάντα στη διάθεση του κοινού για να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Delivered by efood: Σημαντική επέκταση του δικτύου διανομής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει άραγε κάποιος που δεν έχει παραγγείλει από το efood έστω και μία φορά στη ζωή του; Τo efood είναι η υπηρεσία που χρησιμοποιούμε όλοι επειδή διευκολύνει απίστευτα την καθημερινότητα, φέρνοντας στην πόρτα μας όλα όσα επιθυμούμε.

Το 2023 υπήρξε μια πολύ καλή χρονιά για την αγαπημένη μας πλατφόρμα, καθώς η υπηρεσία delivered by efood κατέγραψε αύξηση 48%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Πιο συγκεκριμένα, το δίκτυο delivered by efood επεκτάθηκε και κατέγραψε σημαντική αύξηση τόσο στον όγκο παραγγελιών όσο και στον αριθμό των επιχειρήσεων που το επιλέγουν ως συνεργάτη. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των καταστημάτων που αξιοποιούν το efood και το στόλο του έφτασε το περασμένο έτος τα 8.756. Τα καταστήματα αυτά βρίσκονται σε 21 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, ενώ πρόσφατα προστεθήκαν η Ρόδος, η Λαμία, η Χαλκίδα και οι Σέρρες.

Τα καταστήματα που επέλεξαν περισσότερο την υπηρεσία delivered by efood για την διανομή των προϊόντων τους με το στόλο του efood είναι τα καφέ, τα minimarkets και τα ζαχαροπλαστεία, ενώ σε επίπεδο προτιμήσεων των καταναλωτών τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην πλατφόρμα για το 2023 ήταν τα είδη supermarket και μικρής λιανικής (μέσω του efoodmarket), τα burger και, φυσικά, ο αγαπημένος μας καφές.

H σημαντική συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη

Το 2023 ξεκίνησε μία ακόμη στρατηγική συνεργασία του efood με τη δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας που διευκολύνει χιλιάδες καταναλωτές, όταν χρειάζονται άμεσα λίγα πράγματα. Η νέα υπηρεσία του efood ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Express, σε συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη, μάς δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μικρές παραγγελίες, επιλέγοντας από τα 2.400 προϊόντα από τα supermarkets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και να παραλάβουμε όσα χρειαζόμαστε με τη βοήθεια των έμπειρων διανομέων του efood σε λιγότερο από μια ώρα! Τα ψώνια στο σουπερμάρκετ δεν έγιναν ποτέ πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

efood: Νέες προσλήψεις για το 2024

Η σημαντική ανάπτυξη του delivered by efood, αποτυπώνεται ωστόσο όχι μόνο στον αυξανόμενο αριθμό των παραγγελιών και στις νέες συνεργασίες , αλλά και σε ένα άλλο πολύ σημαντικό τομέα: στην απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού.

Το efood από την πρώτη στιγμή στηρίχτηκε στους ανθρώπους του κι άλλαξε ουσιαστικά το επάγγελμα του διανομέα, αντιμετωπίζοντάς το με την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που του αξίζει. Από μια περιστασιακή δουλειά, η διανομή έγινε μια σταθερή και ουσιαστική εργασία με ολοένα αυξανόμενα προνόμια. Τη χρονιά που μας πέρασε οι θέσεις εργασίας στο efood γνώρισαν σημαντική αύξηση που άγγιξε το 44%, ενώ οι συνολικές ετήσιες δαπάνες μισθοδοσίας για τους διανομείς να ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είναι αναμενόμενο, η δημιουργία νέων υπηρεσιών από το efood και οι νέες συνεργασίες σε όλη τη χώρα δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Μέσα στο 2024 αναμένεται σημαντική αύξηση των διανομέων του efood, καθώς η εταιρεία ήδη προγραμματίζει να αυξήσει τον στόλο των διανομέων της κατά 20% μέσα από νέες προσλήψεις.

Το efood δεν ησυχάζει και δεν επαναπαύεται στις δάφνες της νούμερο ένα υπηρεσίας delivery της Ελλάδας. Αντιλαμβάνεται τις ανάγκες μας και δημιουργεί συνεχώς νέες υπηρεσίες, χτίζοντας σημαντικές συνεργασίες και επεκτείνοντας το δίκτυό του σε όλη τη χώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης