Μια μεγάλη συλλογή από επιλεγμένα audiobooks σε περιμένει στο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της Ελλάδας για να ζήσεις μια ανεπανάληπτη «αναγνωστική εμπειρία» σε μέρη που δεν είχες καν φανταστεί! 

Τo μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της Ελλάδας και η πιο αξιόπιστη πλατφόρμα audiobooks ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σου προσφέρουν μια νέα εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας που θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμη περισσότερο τα βιβλία και θα σου χαρίσει νέες μοναδικές εμπειρίες αναγνωστικής απόλαυσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν αγαπάς την ανάγνωση και τα βιβλία αυτό είναι για σένα το νέο της χρονιάς. Επιτέλους τέλος στο «κρίμα που δεν έχω χρόνο να διαβάζω περισσότερο», «τα μάτια μου κλείνουν, είμαι πολύ κουρασμένος-η και δεν μπορώ να διαβάσω» και στο «θα διαβάσω λίγο ακόμη και μετά θα κοιμηθώ». 

Από σήμερα κιόλας θα μπορείς να «ακούς» τα αγαπημένα σου βιβλία όταν θέλεις και οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή στο smartphone και να ακούσεις το βιβλίο που σου αρέσει οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, στο σπίτι, στο γυμναστήριο, στα μέσα μεταφοράς, στον δρόμο κολλημένος στην κίνηση, ή απλώς κάνοντας έναν αναζωογονητικό περίπατο που, μην ξεχνιόμαστε, θα κάνει καλό στην γραμμή και στην υγεία σου. Ώρα να γίνει το κινητό σου ο αγαπημένος σου σύμμαχος για ακόμη περισσότερες αναγνωστικές εμπειρίες, για ακόμη περισσότερα βιβλία! 

Με τα audiobooks που θα βρεις στα Public, η αγαπημένη σου βιβλιοθήκη γίνεται ψηφιακή και εσύ έχεις μαζί σου παντού και πάντα τα αγαπημένα σου βιβλία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς θα ακούσεις τα αγαπημένα σου βιβλία 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Πηγαίνεις στο public.gr, διαλέγεις το βιβλίο που σου αρέσει, υπάρχει ολόκληρη λίστα με επιλεγμένα bestsellers, κάνεις εγγραφή με το e-mail σου και ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου. Μπορείς να επιλέξεις κλασική λογοτεχνία, ελληνική και ξένη λογοτεχνία, αστυνομικά, ψυχολογία και βιβλία αυτοβελτίωσης, ιστορία και φιλοσοφία. Και αν σκέφτεσαι πώς θα μεταδώσεις στα παιδιά σου την αγάπη για τις ιστορίες και τη λογοτεχνία, στα public θα βρεις επιλεγμένα audiobooks για παιδιά και για νέους. 

Στα Public θα βρεις τη μεγαλύτερη συλλογή Audiobooks. Περισσότεροι από 500 τίτλοι σε περιμένουν! 

Και μάντεψε! Τα βιβλία διαβάζουν μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς, όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Μαξίμου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Άρης Σερβετάλης, η Μαρία Καβογιάννη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Πέμη Ζούνη, η Κατερίνα Λέχου, ο Δημήτρης Καταλειφός κ.α. 

Και μην ξεχνάς Public σημαίνει «Αγάπη για το βιβλίο»

Από τη πρώτη μέρα της λειτουργίας τους τα Public αγαπούν και στηρίζουν το βιβλίο, τους βιβλιόφιλους και τους αναγνώστες. Βιβλιοπωλείο Public σημαίνει πολύ περισσότερα από ένα μεγάλο ενημερωμένο βιβλιοπωλείο. Στα Public θα συνομιλήσεις με ανθρώπους που αγαπούν και ξεχωρίζουν τα βιβλίο και είναι πάντοτε έτοιμοι να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να προτείνουν τίτλους για να σε βοηθήσουν να βρεις το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσεις. Στα Public θα πάρεις μέρος σε αναρίθμητες λογοτεχνικές εκδηλώσεις και θα γνωρίσεις από κοντά τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς. Τα Βραβεία της Χρονιάς, τα αγαπημένα και καταξιωμένα πλέον Βραβεία Βιβλίου Public τιμούν τους ίδιους τους αναγνώστες και σου δίνουν τη δυνατότητα να ψηφίσεις και να βραβεύσεις τα δικά σου αγαπημένα βιβλία, στο βιβλιο-φιλικό blog του Public θα μάθεις τα πάντα για τις νέες κυκλοφορίες, θα αναζητήσεις προτάσεις, θα γνωρίσεις νέους συγγραφείς και θα κερδίσεις ακόμη περισσότερα βιβλία, ενώ στο bookfriends.gr μπορείς να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης online βιβλίο φιλικής κοινότητας της χώρας και να επικοινωνήσεις με χιλιάδες ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα.

Με την συνεργασία του Bookvoice

Το Bookvoice είναι η μεγαλύτερη και η πιο αξιόπιστη πλατφόρμα audiobooks της χώρας, με την οποία συνεργάζονται περισσότεροι από 30 ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι και μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς. Τα audiobooks του Bookvoice είναι από μόνα τους μια ξεχωριστή εμπειρία.

Τα Public και το Bookvoice σού προτείνουν να ακούσεις κι εσύ τα πιο ξεχωριστά βιβλία μέσα από τις φωνές αγαπημένων ηθοποιών. Και για να σε καλωσορίσουν σού προσφέρουν το πρώτο σου audiobook εντελώς δωρεάν. 

Μπες τώρα στο public.gr και διάλεξε το δικό σας audiobooks μέσα από μια μεγάλη λίστα που περιλαμβάνει περισσότερους από 500 επιλεγμένους τίτλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης