Σε πολύ θερμό κι εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023, συνάντηση μεταξύ του Δήμου Ρόδου κι εκπροσώπων της εταιρείας SKY express, της μεγάλης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας.

Σε συνέχεια της άμεσης ανταπόκρισης της SKY express στην έκτακτη συνθήκη που προκλήθηκε από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές με την άμεση κινητοποίηση ενός μηχανισμού συνολικής υποστήριξης, η εταιρεία διαβεβαίωσε και διά ζώσης το Δήμο Ρόδου ότι, η SKY express παραμένει δίπλα στη Ρόδο και κατά το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, η SKY express συνεχίζει να εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την προσφορά της στο νησί της Ρόδου με μελλοντικές ενέργειες και δράσεις με στόχο να αναβαθμιστεί και να επαναπροσδιορισθεί η εικόνα του ως τουριστικού προορισμού.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής της Ρόδου κ. Θανάσης Βυρίνης, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, καθώς και ο κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης, Marketing Director του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά με τα στελέχη της SKY express κ. Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο, Key Accounts Project Manager και κ. Κλειώ Κούβελα, Head of Communications & Corporate Affairs, τους παρακάτω άξονες:

  1. Μελλοντική δυνατότητα συνδεσιμότητας της Ρόδου με απευθείας πτήσεις σε επιπλέον προορισμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό
  2. Συστηματική προώθηση δράσεων που εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα βιωσιμότητας και άμεση σύνδεσή τους με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Ρόδου
  3. Διερεύνηση νέων ευκαιριών για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου του νησιού, ώστε η Ρόδος να αποτελεί πραγματικό προορισμό 365 ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αριστερά προς τα δεξιά κ. Θανάσης Βυρίνης, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ρόδου, κ. Κλειώ Κούβελα, Head of Communications & Corporate Affairs SKY express, κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Key Accounts Project Manager SKY express, κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ρόδου, κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης, Marketing Director Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης