Η Άννυ αυτή την περίοδο δίνει εξετάσεις και τελειώνει με την Πρώτη Λυκείου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της, που δεν είναι άλλο από το να γίνει πυροσβέστρια. Η τελευταία διαφήμιση της Anytime για την ασφάλιση σπιτιού την κινητοποίησε και ετοίμασε ένα πλάνο πυροπροστασίας για το διαμέρισμά τους, αλλά και για το εξοχικό τους. 

Η Άννυ μάζεψε, λοιπόν, την οικογένειά της στο σαλόνι, η Alicia Keys την συνόδευε με το «Girl on Fire» και φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο σπίτι μας βρίσκουμε την ηρεμία και την ασφάλεια που χρειαζόμαστε για να ζούμε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας. Είναι το μέρος όπου δημιουργούμε αναμνήσεις, μοιραζόμαστε χαρές και ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Για αυτό είναι σημαντικό να το προστατεύσουμε από απειλές όπως οι πυρκαγιές, που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο όσα αγαπάμε. 

Μπαμπά, μαμά, bro! Αυτό το καλοκαίρι προτείνω να εφαρμόσουμε τα παρακάτω μέτρα:

  • Να εγκαταστήσουμε ανιχνευτές καπνού σε όλα τα δωμάτια.
  • Να καθαρίσουμε τους χώρους περιμετρικά του σπιτιού. Εδώ στην πολυκατοικία, να ζητήσουμε από τον κ. Πέτρο να μαζέψει τις παρατημένες παλέτες από την πιλοτή, ενώ στο εξοχικό να αφιερώσουμε το επόμενο ΣουΚου στον καθαρισμό του κήπου.
  • Να αγοράσουμε πυροσβεστήρες και να ζητήσουμε από την κα Μαίρη, που είναι εθελόντρια στην Πολιτική Προστασία, να μας δείξει τη λειτουργία τους.
  • Και τέλος, να κανονίσουμε μια συνάντηση με τους γείτονες, και εδώ και στο εξοχικό, για να ετοιμάσουμε ένα κοινό σχέδιο δράσης

Η Άννυ, με το πάθος της για την πυρόσβεση και την προστασία του σπιτιού, ενέπνευσε την οικογένειά της να λάβει σοβαρά υπόψη τα μέτρα πυροπροστασίας. Οι γονείς της, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία της πρόληψης και της προετοιμασίας, αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, διασφαλίζοντας την προστασία του σπιτιού τους με την Anytime.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Anytime προσφέρει ασφάλεια για φυσικά φαινόμενα, παρέχοντας την ηρεμία που χρειάζεται κάθε οικογένεια. Με την τρέχουσα προσφορά, η οποία περιλαμβάνει 10% έκπτωση στα ασφάλιστρα κατοικίας, η οικογένεια της Άννυς αισθάνεται ασφαλής, γνωρίζοντας ότι το σπίτι τους είναι προστατευμένο από τις συνέπειες μιας πυρκαγιάς ή άλλης φυσικής καταστροφής.

Με την Anytime, μπορούν να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις και να ζουν κάθε στιγμή της ζωής τους χωρίς άγχος και ανησυχία ότι ένα ακραίο φυσικό φαινόμενο θα βάλει τελεία στα όνειρα που κάνουν για το σπίτι τους. #Anytime

Απόκτησε την ασφάλεια κατοικίας που χρειάζεσαι και απόλαυσε κάθε στιγμή με τους αγαπημένους σου, όπως η Άννυ και η οικογένειά της. #KatheStigmiPerissotera

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης