Μέχρι τις 30 Απριλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης.
Σπαζοκεφαλιά αποτελεί για τα ελληνικά νοικοκυριά η εξεύρεση ενός τρόπου μείωσης του οικογενειακού προϋπολογισμού  φέτος που τα οικονομικά της μέσης ελληνικής οικογένειας είναι πολύ στενά.
Την ίδια στιγμή όμως η επικείμενη εξίσωση του πετρελαίου κίνησης με εκείνο της θέρμανσης  που θα ισχύσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο αναμένεται να εκτινάξει τον οικογενειακό προϋπολογισμό στα ύψη.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πετρέλαιο κίνησης πωλείται πάνω από 1,5 ευρώ ενώ το αντίστοιχο θέρμανσης λίγο πάνω από το 1 ευρώ. Ο καθένας λοιπόν  μπορεί να καταλάβει ότι θα πληρώνει πολύ περισσότερα χρήματα για θέρμανση ή απλά θα… ξεπαγιάζει αφού δεν θα έχει χρήματα για να αγοράσει πετρέλαιο. Σύμφωνα με στελέχη εταιρειών πετρελαιοειδών η κίνηση τις τελευταίες ημέρες είναι τεράστια ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε κυβικό, άρα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε την κατακόρυφη άνοδο στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τα τελευταία έτη, όταν οι διαχειριστές προμηθεύονταν το 2008 προς 0,50 ευρώ το λίτρο, πέρυσι με 1 ευρώ και σε λίγους μήνες η τιμή θα ξεπεράσει το 1,5 ευρώ…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης