H ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων παραγωγής του φωτιστικού οροφής CALYPSO. Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο φωτιστικό μετά την 1η Αυγούστου 2016 να ελέγξουν την ημερομηνία (έτος, εβδομάδα παραγωγής) στη προϊοντική σφραγίδα παραγωγής.

Αν οι καταναλωτές έχουν στην κατοχή τους φωτιστικά οροφής CALYPSO με σφραγίδες παραγωγής από 1625 έως και 1744, τότε καλούνται να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για πλήρη αποζημίωση ή αντικατάσταση του με ένα νέο φωτιστικό οροφής CALYPSO. Για την αποζημίωση ή την αντικατάσταση δεν απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Παρόλα αυτά, η ΙΚΕΑ για το φωτιστικό οροφής CALYPSΟ, έχει ενημερωθεί για ορισμένα συμβάντα θραύσης γυαλιών. Για το λόγο αυτό, η ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων του φωτιστικού οροφής CALYPSO.

Η Emilie Knoester, Business Area Manager Lighting & Home Smart στην ΙΚΕΑ Σουηδίας αναφέρει « Παρόλο που η πιθανότητα να συμβεί θραύση γυαλιών στο συγκεκριμένο φωτιστικό είναι μικρή, στην ΙΚΕΑ δίνουμε εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό προχωρούμε στην προληπτική ανάκληση συγκριμένων παρτίδων παραγωγής»

Οι καταναλωτές για να ελέγξουν με ασφάλεια την ημερομηνία στη σφραγίδα παραγωγής καλούνται να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αποσυναρμολογείστε με ασφάλεια
Η σφραγίδα παραγωγής που πρέπει να ελεχθεί είναι η παρακάτω (έτος παραγωγής, εβδομάδα παραγωγής). Η ανάκληση αφορά σφραγίδες παραγωγής με ημερομηνία παραγωγής από 1625 έως και 1744.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης