Νέα παγωτά Scandal από την ΕΒΓΑ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013, 11:24
Νέα παγωτά Scandal από την ΕΒΓΑ
Τα παγωτά ΕΒΓΑ, εφαρμόζοντας τη στρατηγική του «VIP endorsement», δηλαδή την αξιοποίηση επώνυμης προσωπικότητας, δημιούργησαν δύο νέα παγωτά στη σειρά SCANDAL με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Στέλιου Παρλιάρου.

Πρόκειται για τα δύο εξαιρετικής ποιότητας παγωτά SCANDAL «THE GIANDUIA STORY» με σοκολάτα gianduia, αγαπημένη σοκολάτα των σεφ όλου του κόσμου, που κλείνει μέσα της την αυθεντικότητα και τα αρώματα της πραλίνας φουντουκιού, και SCANDAL «THE PARFAIT STORY» για τους οπαδούς του αυθεντικού παγωτού παρφέ κρέμα, τραγανούς ξηρούς καρπούς και γλυκό βύσσινο.

Με την καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση αυτή, τα παγωτά SCANDAL της EΒΓΑ εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο τις επιλογές στην κατηγορία του super premium παγωτού, στοχεύοντας να δημιουργήσουν απολαυστικά προϊόντα με αναγνωρίσιμη αξία από τον καταναλωτή.

«Τα δύο νέα παγωτά ΕΒΓΑ που δημιουργήσαμε με τη συνεργασία του Στέλιου Παρλιάρου, SCANDAL “THE GIANDUIA STORY” και SCANDAL “THE PARFAIT STORY”, αποτελούν ένα παράδειγμα δημιουργίας αξίας σε έναν κλάδο που το έχει τόσο ανάγκη, όπως είναι η αγορά του παγωτού» δήλωσε η Ράνια Λινάρδου, Marketing Manager.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013, 12:25