H Coca-Cola light υποστηρίζει το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου», την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου να ενημερώσει για την υγεία της γυναικείας καρδιάς.

Σκοπός του «Νιώσε την καρδιά σου» είναι να αφυπνίσει τις Ελληνίδες γύρω από το ζήτημα των καρδιαγγειακών παθήσεων και τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης. Στο πλαίσιο υποστήριξης του προγράμματος, η Coca-Cola light έχει ετοιμάσει μια σειρά ενεργειών που βοηθούν στην ενημέρωση και τη συγκέντρωση πόρων για την εκπαίδευση και έρευνα γύρω από την υγεία της γυναικείας καρδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν τη νούμερο ένα αιτία θανάτου για το γυναικείο πληθυσμό στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, πολύ λίγες γυναίκες το γνωρίζουν. Η Coca-Cola light αγαπάει τις γυναίκες, γι’ αυτό και στηρίζει την προσπάθεια ενημέρωσης της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ) γύρω από το σημαντικό αυτό θέμα. Η πρωτοβουλία, με την ονομασία «Νιώσε την καρδιά σου», ξεκίνησε τώρα και στη χώρα μας. Σημαντικός συνεργάτης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, που έχει αναλάβει την ενημέρωση σε θέματα διατροφής για την προστασία της καρδιάς.

Για τις ανάγκες του προγράμματος δημιουργήθηκε ένα φυλλάδιο ενημέρωσης, το οποίο θα διανεμηθεί σε περίπου 250.000 γυναίκες. Επιπλέον, σε συνεργασία με γνωστή ελληνική εταιρία ένδυσης, η Coca-Cola light θα δημιουργήσει το αξεσουάρ-σύμβολο της καμπάνιας, το μαντήλι «Νιώσε την καρδιά σου», τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του προγράμματος. Στο τηλεοπτικό σποτ για την επικοινωνία της πρωτοβουλίας, με πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα της καμπάνιας Heidi Klum, η μάρκα προσκαλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν την προσπάθεια της ΕΕΛΙΑ, καθώς μέσα από τις αγορές προϊόντων Coca-Cola light συνδράμουν στη συγκέντρωση πόρων που θα χρησιμοποιηθούν στην έρευνα και το πρόγραμμα ενημέρωσης για την υγεία της γυναικείας καρδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης