Ανάστατοι οι γονείς και οι νηπιαγωγοί του δήμου Συκεών Νεάπολης, μετά τον εντοπισμό σκουληκιών σε παρτίδες με φασολάκια που διατίθεντο σε παιδικούς και βρεφονηπιακών σταθμών.

Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ, σε χαρτοκιβώτιο συσκευασίας με φασολάκια της εταιρείας ΙΟΑΝΝΟΥ που εδρεύει στην Κομοτηνή βρέθηκαν 4 συσκευασίες των 2,5 κιλών που περιείχαν σκουλήκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή του ο Ε.Φ.Ε.Τ. τα τελευταία παρασκευάστηκαν από το προϊόν το οποίο ήταν συσκευασμένο σε κλειστό χαρτοκιβώτιο με την επισήμανση «Φασόλι στρόγγυλο 4×2,5 KG L1111261 και Ημερομηνία λήξης 26/11/2013 ΙΟΑΝNOY S.A.».

Εντός των χαρτοκιβωτίων οι 4 σφραγισμένες συσκευασίες φέρουν την επισήμανση L261111 26/11/13 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ. Η παρασκευάστρια εταιρεία του προϊόντος είναι η ΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. που εδρεύει στην Κομοτηνή.

Μετά τη διερεύνηση της καταγγελίας, ο ΕΦΕΤ προχώρησε στην κατάσχεση της παρτίδας που είχε φτάσει σε αποθήκη χονδρεμπορικής εταιρείας με την επωνυμία ΣΙΤΙΣΗ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ενώ ζήτησε από την παρασκευάστρια εταιρεία την ανάκληση του προϊόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης