Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Περιστέρι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος θα είναι υποψήφιος στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολυετή πορεία του στο χώρο της δημοσιογραφίας του έχει δώσει αρκετά εφόδια έτσι ώστε να μπορεί αυτά τα εφόδια να τα κάνει πράξη στο Περιστέρι. Η γνώση, η εμπειρία ο δίκαιος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα θέματα και η σύνεση μαζί με την ωριμότητα που έχει αποκτήσει, είναι ο δρόμος που ακολουθεί για να προσφέρει στους Περιστεριώτες.

Η γειτονιά στην οποία μεγάλωσε και έκανε τους πρώτους φίλους του είναι η γειτονιά της Ανθούπολης στο Περιστέρι. Μέχρι και σήμερα ζει εκεί γιατί όπως λέει και ο ίδιος δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε και από που ερχόμαστε.

Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας κάνοντας πολιτικό ρεπορτάζ τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Γράφει σε εφημερίδες, περιοδικά, και έχει κάνει εκπομπές σε ραδιόφωνα. Γράφει άρθρα και ρεπορτάζ στον ηλεκτρονικό τύπο. Σήμερα εργάζεται στο τηλεοπτικό σταθμό Αlpha TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο Βαγγέλης Γιακουμής ζητά την ψήφο των συμπολιτών του έτσι ώστε να αναδείξει τα προβλήματα που τους απασχολούν για μια ακόμη καλύτερη και ανθρώπινη πόλη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης