Αγωγή εναντίον του προέδρου και των μελών του ΕΣΡ, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατέθεσε ο Γ. Τράγκας, πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα και βετεράνος δημοσιογράφος ζητά από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΣΡ (με αφορμή τα πρόστιμα που επέβαλαν σε περιφερειακούς σταθμούς και ιστοσελίδες που μετέδιδαν την εκπομπή του) συνολικά 4.500.000 ευρώ (500.000 από τον καθέναν), για προσβολή της προσωπικότητας και για συμμετοχή σε ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του, με στόχο την πολιτική και επαγγελματική εξόντωσή του.

Ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ καταγγέλλει «τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΣΡ για άσκηση τρομοκρατίας εις βάρος μικρών ραδιοφωνικών σταθμών με εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα, κατά πλήρη παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας για το σύνολο των κατηγοριών, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει αρχικά η προβλεπόμενη σύσταση.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τονίζει στην αγωγή του, ενώ οι σταθμοί αυτοί δεν ήταν καν υπότροποι, τιμωρήθηκαν με βαρύτατα πρόστιμα. Επίσης, ο ίδιος όπως αναφέρει, παρέθεσε «πλήθος στοιχείων και εκπομπών για τη χαλκευμένη κατηγορία περί δήθεν προώθησης φαρμάκων από τις εκπομπές του, η οποία, παρά τα στοιχεία και τις τηλεοπτικές εκπομπές που προσκομίστηκαν και αποδείκνυαν ότι οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού (Στεφανάδης, Γκάγκα) και ο πρόεδρος του ΕΟΦ (Φιλίππου) ανέφεραν αυτά τα φάρμακα, οδήγησε σε εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα εναντίον ραδιοφωνικών σταθμών, προκειμένου να ανακοπεί η πολιτική δραστηριότητα του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.»

«Η οικονομική και πολιτική βλάβη που υπέστη ο δημοσιογράφος εξαιτίας των δολίων χειρισμών του ΕΣΡ είναι οφθαλμοφανής. Σε προσφυγές και ένδικα μέσα θα καταφύγει ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ και σε ευρωπαϊκούς θεσμούς», τονίζει το δελτίο τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης