Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30-35 ετών εισέβαλε οπλισμένος με ρόπαλο.

Αρχικά έσπασε με το αυτοκίνητό του την προστατευτική μπάρα στο προαύλιο της ΕΡΤ και στη συνέχεια μπήκε στο κτήριο και ανέβηκε στον όροφο όπου βρίσκεται το λογιστήριο, σπάζοντας την τζαμαρία των γραφείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της, οι οποίες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν γρήγορα και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εξωτερικό συνεργάτη στο ERT Flix ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με το λογιστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακοίνωση ΕΡΤ: Αίσιο τέλος στο ατυχές περιστατικό

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΡΤ σε σχέση με το συμβάν της Παρασκευής, στην οποία αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτήριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την Αστυνομία, η οποία τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης