Με πλήθος ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων, λόγω της έκτακτης πολιτικής επικαιρότητας, «επέστρεψε» στους τηλεοπτικούς δέκτες το πρωί της Δευτέρας η ΕΡΤ3, μεταβάλλοντας το αρχικά προγραμματισμένο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα.

Η έναρξη της ροής του προγράμματός της έγινε στις 6.00 το πρωί, με την σημαία, ενώ ακολούθησαν πλάνα από την Θεσσαλονίκη και αναδρομή της ιστορίας του καναλιού από την ίδρυσή του, μικρά ντοκιμαντέρ για την διαδρομή του και όσα συνέβησαν στα δύο χρόνια “μαύρου”. Στη συνέχεια ακολούθησε ζωντανή εκπομπή με τίτλο “Η ΕΡΤ3 επέστρεψε αλλά δεν έφυγε ποτέ” με καλεσμένους ανθρώπους και συλλογικότητες που στήριξαν αυτό το διάστημα την λειτουργία της ΕΡΤ3, αλλά και σημαντικά πρόσωπα της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την συντονίστρια προγράμματος, Κυριακή Μάλαμα, η δημόσια τηλεόραση οφείλει να είναι παρούσα στις έκτακτες πολιτικές εξελίξεις, γι’ αυτό στο πρόγραμμά της προστέθηκαν τρεις επιπλέον ενημερωτικές εκπομπές. Εκτός από τα μεγάλα δελτία ειδήσεων στις 13.00 και 19.00, θα προβάλλονται τρίλεπτα δελτία ειδήσεων ανά μία ώρα, ενώ θα φιλοξενούνται σε επανάληψη αγαπημένες εκπομπές από το αρχείο της ΕΡΤ3.

Οι τηλεθεατές που επιθυμούν να συμπεριλάβουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ3 στο μενού των τηλεοπτικών καναλιών, θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους (ψηφιακή συχνότητα 24).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης