Η Αγγελική Νικολούλη που μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με υποθέσεις εξαφανίσεων, σε πρόσφατη συνέντευξή της απάντησε σε όλα!

– Το «Τούνελ» μπορεί να υποκαταστήσει σε ορισμένες περιπτώσεις τη δουλειά των Αρχών;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι μεγάλη παγίδα για έναν δημοσιογράφο. Πιστεύω ότι ένας ρεπόρτερ που ερευνά μια υπόθεση πρέπει να κινείται μέσα στα όρια της δουλειάς του και να μην τα ξεπερνά. Ειδικά στην τηλεόραση υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγεις. Εμείς προσέχουμε ιδιαίτερα στην έρευνά μας για να μην ξεπεράσουμε τη λεπτή, διαχωριστική γραμμή. Τα σοβαρά στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση μιας δολοφονίας, τα καταθέτουμε στις αρμόδιες Αρχές» είπε η δημοσιογράφος στο TV Έθνος.

-Πολλές φορές – έχω δει να το σχολιάζετε και στην εκπομπή – υπάρχει μια «αδράνεια» από την πλευρά της αστυνομίας; Εκεί τι κάνετε;

«Αν δεις κάτι εξόφθαλμο που δεν το έχει εντοπίσει η αρμόδια Αρχή, εννοείται ότι θα κάνεις την κριτική σου. Άλλο αυτό και άλλο να νομίζεις ότι είσαι εσύ η Αρχή. Τότε μιλάμε για πλήρη ισοπέδωση. Όλα αυτά τα χρόνια κινούμαστε με προσοχή και σεβασμό. Δεν είναι τυχαίο ότι τουλάχιστον 20 υποθέσεις που είχαν αρχικά εμφανιστεί σαν απλές εξαφανίσεις αποδείχθηκαν, με τη βοήθεια του «Τούνελ», στυγερές δολοφονίες.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή άλλες υποθέσεις εξαφανίσεων που έχουν μπει στο συρτάρι και είναι σημαντικές;

«Υπάρχουν αρκετές υποθέσεις που μας απασχολούν και διαδραματίζονται κυρίως στην Περιφέρεια. Δεν είναι απλές εξαφανίσεις. Κάποια ιδιαίτερα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονίες. Κάνουμε την έρευνά μας, αλλά δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω, γιατί τον λόγο έχουν οι Αρχές. Πού εξυπηρετεί η επανάληψη των πλάνων στην εκπομπή; Εάν υπάρχει ένα πλάνο που το δείχνουμε αρκετές φορές, το κάνουμε για να προσελκύσουμε μια σχετική μαρτυρία που θα βοηθήσει στην έρευνα. Είναι πλάνα επιλογής και δεν προσβάλλουν κανένα.»

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης