Στα χέρια ήρθαν το απόγευμα της Τετάρτης δύο αθλητικογράφοι της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να μεταβεί ασθενοφόρο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και να υποβληθούν εκατέρωθεν μηνύσεις. 

Το περιστατικό συνέβη όταν οι δύο δημοσιογράφοι που φέρεται να είχαν από παλιά διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση σε ήπιους τόνους. Ωστόσο τα πνεύματα γρήγορα οξύνθηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας αθλητικογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου και τον χτύπησε με μπουνιές. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός ο οποίος επιτέθηκε αργότερα φυγαδεύτηκε προκειμένου να μην περάσει αυτόφωρο.

Όσον αφορά στον άλλο, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αρχικά από συναδέλφους του και στη συνέχεια από την ιατρική ομάδα που έφτασε με ασθενοφόρο. 

Εν των μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΕΡΤ σχετικά με το περιστατικό η οποία αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο.. εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης