Για την καινούρια εκπομπή που θα παρουσιάζει από φέτος ο Άκης Πετρετζίκης από την τηλεόραση του Mega μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», το πρωί της Πέμπτης.

Ο νικητής του «Master Chef» από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τη δική του εκπομπή μαγειρικής που θα είναι και ταξιδιωτική, ενώ θα συνεχίσει να έχει και τη στήλη μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Πρωινό Mou». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας άνθρωπος που οι ιθύνοντες του καναλιού υποστηρίζουν έντονα και πιστεύουν πως θα τα πάει πολύ καλά σε όλα όσα έχει αναλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τη διακοπή της εκπομπής του Βασίλη Καλλίδη, «Food and the City», που παρουσίαζε την προηγούμενη σεζόν, δεν οφείλεται στον Άκη Πετρετζίκη. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κακές σχέσεις που είχε ο ίδιος ο Βασίλης Καλλίδης με κάποια άτομα του Μεγάλου Καναλιού.

«Το Mega πάντως πετυχαίνει το στόχο του. Καταρχάς, έχει ένα παιδί το οποίο κέρδισε το “Master Chef” πέρυσι και ανταμείβεται αυτή τη στιγμή. Θα έχει μια δική του εκπομπή, που πολλοί από αυτούς που ασχολούνται με τη μαγειρική ενδιαφέρονται να έχουν προβολή μέσω της τηλεόρασης, αφού κάνει καλό στη δουλειά τους. Αλλά έμμεσα διαφημίζεται και το “Master Chef”. Ότι μετά την απομάκρυνση από την εκπομπή μπορεί να κάνεις και την τηλεοπτική καριέρα, μέσα πάντα από τη μαγειρική που είναι και ο στόχος σου, έτσι;», υποστήριξε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης