Της Τρίτης έγινε για ακόμα μια φορά στο Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας όπως η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσαν να μείνουν να μην σχολιαστούν.

Η δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την σκέψη του να ανοίξει ένα ίδρυμα για πολιτικούς σχολιάστηκε δεόντως από τον Λάκη.Έτσι στο Τσαντίρι του παρουσίασε το… ΙΕΚ Γιωργάκης για πρωθυπουργoύς όπως είπε και συνέχισε «τελικά η εξυπνάδα έχει όρια ή βλακεία κανένα…θα έκανε ποτέ ο πλοίαρχος του Τιτανικού σχολή για πλοιάρχους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παρουσιαστής μίλησε και για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν κοινό…μνημονιακό πρόγραμμα και είπε ότι ο κόσμος πρέπει στις εκλογές να βάλει τέλος στην Κυβέρνηση…Ράιχενμπαχ.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και σε αγαπημένα του τηλεοπτικά πρόσωπα όπως οι: Ελένη Μενεγάκη, Άντζελα Δημητρίου, Αλέξανδρος Πετρίδης και πολλοί άλλοι.

Στην σκηνή του τσαντιριού βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος δεν υποδύθηκε βέβαια τη θρυλική γιαγιά των Μήτσων, όμως ήταν απολαυστικός και στον ρόλο του ταλαιπωρημένου Έλληνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα και σήμερα δεν έλειψαν τα σχόλια για τον Γιώργο Νταλάρα.

«Να έρθω έτσι εδώ μπροστά, ευθεία, μόνος; Γιατί φοβάμαι λίγο. Κι ο Νταλάρας έτσι πήγαινε μόνος του και μετά ερχόντουσαν τα έπιπλα», είπε ο Π. Χαϊκάλης και ο Λαζόπουλος ξεκαρδισμένος του απάντησε:

«Έχω βγάλει τα κομοδίνα έξω, συνεχίστε»!

Τέλος, η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο κρεβάτι με τον Λάκη Λαζόπουλο. Η ηθοποιός  αποφάσισε να ακολουθήσει τις προτροπές Καρατζαφέρη και καθώς λόγω…αϋπνίας σκέφτηκε τις προηγούμενες αποφάσεις της κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “Αντρέας Παπανδρέου και Γιώργος Παπανδρέου είναι απλή συνωνυμία…

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Τρίτη!

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης