Για όλους και για όλα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο χθεσινό επεισόδιο του Αλ Τσαντίρι. Με το δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο με τη συγκρότηση της κυβέρνησης συνεργασίας, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορές στα μηνύματα της επερχόμενης επετείου του Πολυτεχνείου, εξηγώντας ότι χρειάζεται επαγρύπνηση από τους πολίτες της χώρας.

Όσον αφορά στη νέα κυβέρνηση, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη διακυβέρνηση της Ελλάδας. «Με τον Παπανδρέου δεν μπορούσαν να βγουν έξω και έτσι επέλεξαν να τον αλλάξουν, μήπως και μπορέσουν να κάνουν κάποια βολτίτσα» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

Στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκε και το εννοιολογικό περιεχόμενο του σκετζ που ακολούθησε «μέσα στη φυλακή», όπου οι δύο κατάδικοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η «κρίση θα περάσει από… πάνω μας».

«Τα λεφτά ήταν για όλους. Μαζί τα φάγαμε. Ο Παπαδήμος υπέγραψε ήσυχα και θα φύγει ήσυχα» επισημάνθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

Εντυπωσιακός ήταν ο σχολιασμός των ανθρωπίνων σχέσεων μέσα από συζητήσεις σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές. Για άλλη μία φορά, η Ελένη Μενεγάκη, και όχι μόνο, βρέθηκε στο επίκεντρο της σάτιρας.

Δείτε το video…

Η συγκίνηση ήταν έντονη όταν ο Λάκης Λαζόπουλος προέβαλε, πριν από το τελευταίο σκετζ με τη Χρύσα Ρώπα, μια σύντομη ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη σχετικά με τις δύσκολες εποχές που διανύει η Ελλάδα.

Δείτε το video…

Για περισσότερο Αλ Τσαντίρι… υπομονή μέχρι την επόμενη Τρίτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης