Της Τρίτης… έγινε και πάλι χθες στο στούντιο της εκπομπής: «Αλ Τσαντίρι Νιούζ», με τον Λάκη Λαζόπουλο να ξεκινάει με «γκάζια». Το σκηνικό της χθεσινής εκπομπής ήταν εμπνευσμένο από το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από το κίνημα της πατάτας, και σ’ αυτό στηρίχτηκε και η θεματολογία των τραγουδιών του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γ. Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει συναίσθηση του τι έχει κάνει» ενώ κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι γνώριζε πολύ πριν έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα για το φυσικό μας πλούτο και έσπευσε να υπογράψει τις συμφωνίες. Όσο και να θέλει ο Βενιζέλος δεν μπορεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη που ο λαός έχασε με το ΠΑΣΟΚ, είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημήτρης Σταρόβας και Λάκης Λαζόπουλος άλλαξαν για λίγο τις συνήθειές τους και αντί να πιουν τον καθιερωμένο τους καφέ στο μπαλκόνι, επέλεξαν να καθαρίσουν «χαλαρά» πατάτες, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα παραλλάσσοντας τη γνωστή φράση: «Λεφτά υπάρχουν», σε «Πατάτες υπάρχουν».

Μάλιστα, τις καθάρισαν on air και πρότειναν συνταγές μόνο με… πατάτες, ενώ είπαν όλο νόημα πως «χαλαρά τέλος ακόμα και για τους Θεσσαλονικείς»!

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στο ΠΑΣΟΚ, προβλέποντας την επόμενη μέρα μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου στην αρχηγία του κόμματος στις 18 Μαρτίου, ενώ το χαρακτήρισε…εναλλακτική Δεξιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, η αγαπημένη Χρύσα Ρώπα ανέβηκε στη σκηνή και με το δικό της μοναδικό τρόπο σχολίασε τη συνεργασία των κομμάτων.

Το δικό της σύνθημα για τις επικείμενες εκλογές ήταν το εξής: «Τους βουλιάζουμε και αλλάζουμε» και όπως αναμενόταν καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί έμμεσα και στον Γιώργο Νταλάρα, διασκευάζοντας με… μοναδικό τρόπο το τραγούδι του «Πεπρωμένο»!

Υπομονή μέχρι την επόμενη Τρίτη!

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης