Μόλις λίγα 24ωρα πριν, το θέμα που κυριαρχούσε σε όλες τις συζητήσεις σε παρέες και όχι μόνο, ήταν τα δρακόντεια μέτρα που ελήφθησαν για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δυνατόν να μην σχολιαστεί και από τον Λάκη Λαζόπουλο στο χθεσινό Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε με ένα χαρακτηριστικό τραγούδι και άκρως επίκαιρο: «Κάγκελα παντού»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και ο Πάγκαλος έγινε… καγκελάριος» συνέχισε μιλώντας με τον δικό του, καυστικό τρόπο για την απόφαση των αρχών να περιφράξουν με κάγκελα τους χώρους των παρελάσεων, εμποδίζοντας τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τους εορτασμούς της εθνικής μας γιορτής.
Μάλιστα δεν παρέλειψε να ρωτήσει το κοινό αν πήγε κανείς στην παρέλαση και πως ήταν από κοντά, αλλά απάντηση δεν πήρε.

Στο «στόχαστρο» του παρουσιαστή βρέθηκαν οι: Μαρία Μπεκατώρου, Ευγενία Μανωλίδου, Κώστας Πρέκας, τους οποίους σατίρισε με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Λάκης υποδέχτηκε στην σκηνή του Τσαντιριού την Ελένη Ράντου που έκατσε στο «ντιβάνι του Ψυχαναλυτή» και ζήτησε συμβουλές για να σώσει τον γάμο της. Παρακολουθήστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον διάλογο των δύο ηθοποιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπομονή έως την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει… της Τρίτης!

 Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης