Μία από τελευταίες εκπομπές ήταν η χθεσινή για το Αλ Τσαντίρι Νιούζ. Ο Λάκης Λαζόπουλος πριν ξεκινήσει να σχολιάζει την θεματολογία του είπε πως ήταν πολύ χαρούμενος, επειδή ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν ένας από τους πιο δημοφιλής κωμικούς ηθοποιούς, ο Γιώργος Πάντζας.

Το κοινό τον καταχειροκρότησε και εκείνος εμφανώς συγκινημένος το ευχαρίστησε, ενώ στη συνέχεια κάθισε αναπαυτικά να παρακολουθήσει το Τσαντίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζει να απασχολεί είναι τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον παρουσιαστή, ο οποίος παρομοίασε την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του πολίτη με την γνωστή ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

Οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» επέστρεψαν και ειδικότερα ο διοικητής της Αστυνομίας που έβαλε στο «στόχαστρό» του τον Κώστα Κόκλα! Ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύθηκε έναν από τους πολίτες που λαμβάνει μαϊμού επιδόματα προσπαθώντας να εξηγήσει στην Αστυνομία γιατί ξέχασε για 14 χρόνια να δηλώσει ότι “η μανούλα του πέθανε” ενώ έχει τέσσερα τυφλά αδέλφια και δύο ανάπηρες αδελφές! Μία κλασική ζακυνθινή οικογένεια είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, όντας ζακυνθινός, σατιρίζοντας τα ποσοστά τυφλών που έχει η Ζάκυνθος σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Όπως καταλαβαίνετε για ακόμα μια φορά έγινε της Τρίτης!

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης