Μόλις πέντε ημέρες απέμειναν για να προσέλθουμε στις κάλπες και ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε με καυστική πολιτική σάτιρα μέσα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Το γνωστό τραγούδι «Ουγκαγκα-μπουμ-μπουμ» του Χάρρυ Κλυνν επέλεξε να διασκευάσει ο Λάκης Λαζόπουλος για να χαρακτηρίσει την περίοδο που διανύουμε σε συνδυασμό με την Πρωτομαγιά.
Όπως ήταν φυσικό ο παρουσιαστής σχολίασε την φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και τον οικείων του προσώπων χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Βίκυ Σταμάτη «Μαρία Αντουανέτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας κάνει τον κόπο να ρωτήσει τους διπλανούς κρατούμενους γιατί είναι μέσα. Αυτοί που έχουν πείνα χωρίς να κάνουν απεργία…Να κάνεις απεργία πολυελαίου και όχι πείνας. Τροχονόμοι του χρήματος ήταν οι περισσότεροι υπουργοί» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης.

Στο πλατό του «Τσαντιριού» βρέθηκαν για ακόμα μια φορά ο Μήτσος (Λάκης Λαζόπουλος) και η Ελενίτσα του (Ελένη Γερασιμίδου)!Αυτή τη φορά δεν ήταν στο σπίτι τους… αλλά στην φυλακή και στην θέση του φύλακα ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος κατά μια έννοια είχε και την θέση του πωλητή!Και αν αναρωτιέστε τι πωλούσε μα φυσικά τις γραβάτες του πρώην υπουργού.

Η χθεσινή εκπομπή έκλεισε με την Χρύσα Ρώπα, η οποία για ακόμα μια φορά τα… είπε όλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο χρησιμοποιώντας την φράση: «Εμείς θα αλλάξουμε την Ευρώπη, δεν θα μας αλλάξει η Ευρώπη» και συνέχισε: «Τους βουλιάζουμε και αλλάζουμε, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το θεατρικό που συμμετείχε ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαζί με την Χρύσα Ρώπα ήταν εμπνευσμένο από το e- mail μιας μητέρας που έχασε το παιδί της, στις 18 Απριλίου. Ο Μιχάλης αυτοκτόνησε γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, έγραψε η μητέρα και ο Λάκης Λαζόπουλος απότισε φόρο τιμής σε όλους όσοι έχουν βρεθεί σε απόγνωση το τελευταίο διάστημα.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης