Οι «Οικογενειακές ιστορίες» είναι ένα από τα γερά χαρτιά του Alpha, καθώς σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις και έχουν αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που τις παρακολουθεί ανελλιπώς. Ωστόσο, οι Γερμανοί πάντα σκέφτονται ένα βήμα πιο μπροστά και επιμένοντας στο real life πρόγραμμα έχουν βρει με τι μπορούν να αντικαταστήσουν το εν λόγω concept. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στα συρτάρια τους υπάρχουν τέσσερεις συγκεκριμένες προτάσεις, που θα μπορούσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να αντικαταστήσουν τις «Οικογενειακές ιστορίες» με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για τις «Εξιχνιάσεις εγκλημάτων», τις «Γυναικείες υποθέσεις», τις «Ιατρικές υποθέσεις» αλλά και τις «Κρυμμένες αλήθειες», που έχουν φτάσει στο κανάλι και αξιολογούνται.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα δύο πρώτα concept real life ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του Alpha, καθώς πιστεύουν πως μπορούν να βρουν μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. Σε συζητήσεις που έχουν γίνει στο κανάλι εκτιμάται πως οι «Εξιχνιάσεις εγκλημάτων», οι οποίες θα βασίζονται σε αυτοτελείς υποθέσεις με μεγάλη πλοκή και γρήγορους ρυθμούς δράσης, θα είναι κάτι καινούργιο που θα εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια άποψη έχουν και για τις «Γυναικείες υποθέσεις», όπου μέσα από δυνατούς έρωτες, διαφωνίες ίντριγκες και κρυμμένα μυστικά των πρωταγωνιστών θα δημιουργηθεί μια δυνατή συνταγή για το απογευματινό πρόγραμμα. Το κόστος των «Ιατρικών υποθέσεων» αλλά και των «Κρυμμένων αληθειών» τη δεδομένη χρονική στιγμή κρίθηκε απαγορευτικό, μολονότι τα συγκεκριμένα projects είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα στη Γερμανία.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν τελικά θα αντικατασταθούν τη φετινή σεζόν οι «Οικογενειακές ιστορίες» με ένα από τα δύο real life προγράμματα στα οποία έχουν καταλήξει οι Γερμανοί. Το σίγουρο είναι ότι ποντάρουν πολύ σε αυτά τα projects και φυσικά θα δώσουν τηλεοπτικό χρόνο σε ιστορίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού και καταγράφουν στιγμές αλλά και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης