Ανανεωμένο το site του Χρυσού Οδηγού!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 16:51
Ανανεωμένο το site του Χρυσού Οδηγού!
Το xo.gr του Χρυσού Οδηγού, το 1ο site αναζήτησης πληροφοριών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, ανανεώνεται και γίνεται ακόμα πιο μοντέρνο και λειτουργικό! Με πιο πλούσιο περιεχόμενο, υπηρεσίες και νέες ενότητες με πολύ χρήσιμες πληροφορίες για όλους και νέο σχεδιασμό, που διευκολύνει τον χρήστη στην πλοήγηση και αναζήτηση πληροφοριών!

• Νέος σχεδιασμός, προσανατολισμένος στην εξυπηρέτηση των αναγκών των χρηστών και ευκολία χρήσης.

• Νέα μηχανή αναζήτησης, με δυνατότητα ο χρήστης να αναζητήσει οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία, προϊόν και υπηρεσία επιθυμεί, αλλά και να φιλτράρει τα αποτελέσματα με όποιο τρόπο θέλει και να βρει την πληροφορία που χρειάζεται εύκολα, γρήγορα και απλά.

• Εμπλουτισμένη υπηρεσία χαρτών, με καινούργια χαρακτηριστικά προσφέροντας, εκτός από την απλή δρομολόγηση και αποτύπωση διεύθυνσης, αναλυτικές υπηρεσίες διαδρομής.

• Ανανεωμένη εμφάνιση καταχωρήσεων για τους διαφημιζόμενους και πολλαπλοί, στοχευμένοι τρόποι προβολής των επιχειρήσεών τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

• Χρήσιμες πληροφορίες και νέα χαρακτηριστικά, όπως τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης ανά την επικράτεια και την υπηρεσία Trip Planner, όπου θα δώσει οδηγίες για τη διαδρομή με αυτοκίνητο και θα ενημερώσει για τα πλοία που εξυπηρετούν τον επιλεγμένο προορισμό, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 16:51