Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τα όσα το zougla.gr αποκάλυψε τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Tζήλου.

Θα ανέμενε ο καθένας πως το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής θα αναφερόταν στις αποκαλύψεις και τα στοιχεία που έφερε στην δημοσιότητα η έρευνα του zougla.gr, η οποία βασίζεται στα πραγματικά δεδομένα που καταγράφονται στη συγκεκριμένη δικογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντ΄ αυτού, η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο συντάκτης της, εξαντλούνται σε μία ακολουθία χυδαίων κατηγοριών, αναφερόμενοι σε συνομωσίες και δήθεν στοχοποίηση της ομάδας και των φιλάθλων της.

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει μακρά ιστορία και πολύ μέλλον, ανεξάρτητα από εκείνους που κατά καιρούς την διοικούν και οι οποίοι αποτελούν βραχυχρόνιες παρενθέσεις σε αυτή την ιστορία του συμβόλου του λιμανιού του Πειραιά.

Ποτέ το zougla.gr δεν καταφέρθηκε κατά της ομάδας του Ολυμπιακού και των φιλάθλων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποκαλύψεις και τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται από το zougla.gr δεν αφορούν ούτε την ιστορία της ομάδας ούτε συνδέονται με τον κόσμο της. Αφορούν πρόσωπα, διοικούντες και παράγοντες, οι οποίοι βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και των δικαστικών Αρχών, διότι από τα στοιχεία που έχουν συλλεχτεί φαίνεται πως συμμετείχαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο με την εγκληματική αυτή ενέργεια, δηλαδή του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Θα ανέμενε λοιπόν ο κάθε πολίτης, αλλά και ο κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού, μία σοβαρή τοποθέτηση της διοικητικής ηγεσίας της ομάδας και των παραγόντων της έναντι των στοιχείων και των γεγονότων. Αντ΄ αυτού στην επίσημη ανακοίνωση διαβάζει κανείς μόνο ύβρεις και ανυπόστατες κατηγορίες.

Ε! λοιπόν. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι αγνώστου διαμονής. Δεν οφείλει σε τράπεζες. Δεν είναι οφειλέτης του Δημοσίου. Η “Ζούγκλα” είναι μία υγιής επιχείρηση η οποία ζει και επιβιώνει από τον μόχθο των ανθρώπων της. Οι αναγνώστες του zougla.gr ανταποκρίνονται σε αυτό τον μόχθο με την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν σε καθημερινή βάση, όσο αφορά το δημοσιογραφικό προϊόν το οποίο διακινεί αυτή η ιστοσελίδα.

Έχει  ενδιαφέρον ωστόσο, ότι τέτοιες αήθεις κατηγορίες εκστομίζονται από τον ή τους συντάκτες αυτής της ανακοίνωσης, όταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας εφοπλιστής και εκδότης κ. Βαγγέλης Μαρινάκης διώκεται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος για μία σειρά από εγκληματικές ενέργειες όσον αφορά την υπόθεση Noor1 και την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών.

Ο συντάκτης και οι συντάκτες αυτής της ανακοίνωσης ξεχνούν επίσης ότι από το ίδιο το υλικό το οποίο έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή, καταδεικνύει την ενοχή τόσο ηγετικών στελεχών της εταιρείας συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη Capital, όσο και διοικητικών στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Σε προηγούμενο σχόλιό μας είχαμε προτείνει σε όλους όσους σπεύδουν να συντάξουν επίσημες ανακοινώσεις να είναι υπομονετικοί και να περιμένουν την ολοκλήρωση των αποκαλύψεων και το πραγματικά σκοτεινό παρασκήνιο και για τους ακόμη σκοτεινότερους εμπλεκόμενους στον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου. Έτσι θα είχαν μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα και θα είχαν την δυνατότητα να απαντήσουν συνολικά.

Απαντάμε λοιπόν. Δεν οφείλουμε σε τράπεζες, δεν οφείλουμε στο Δημόσιο, αλλά όντως οφείλουμε σε κάποιους. Στους αναγνώστες μας.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την υπόθεση Τζήλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης