Απεργία δημοσιογράφων και τεχνικών στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012, 23:32
Απεργία δημοσιογράφων και τεχνικών στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»
Με ανακοίνωσή τους οι Ενώσεις Δημοσιογράφων (ΕΣΗΕΑ) και Τεχνικών (ΕΤΕΡ) αποφάσισαν να εξαγγείλουν 24ωρη απεργία στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» σε ένδειξη διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζόμενους.

Παρατίθεται η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αντιδρώντας στην αδικαιολόγητη και αντεργατική καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 14 Μαρτίου 2012.

ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ:

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και καθυστερούμενων οφειλών στους εργαζόμενους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους».

Παρατίθεται η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους συναδέλφους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους του ραδιοσταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” για αύριο Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 από τις 6πμ μαζί με τις Ενώσεις των συναδέλφων μας: ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ.

Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” να προχωρήσει στην άμεση αποπληρωμή των συναδέλφων
.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Καμαρινόπουλος

Η Γενική Γραμματέας
Μαρία Γεωργέα».

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012, 23:32