Απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 05:22
 Απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης
Με 24ωρη απεργία θα υποδεχθούν την εβδομάδα οι τεχνικοί της τηλεόρασης. Όπως ανακοίνωσαν θα απεργήσουν από τις 5:00 το πρωί της Δευτέρας, μέχρι τις 5:00 το πρωί της Τρίτης.

Στην ανακοίνωσή της ΕΤΙΤΑ αναφέρει: «• Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
• Την ανάκληση και το πάγωμα απολύσεων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας. Είναι υπόθεση όλων μας, να υψώσουμε ανάστημα, να απελευθερωθούμε από το φόβο, τη μοιρολατρία και να πιστέψουμε στη δύναμή μας.
Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011, 05:26