ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ BERADIO ΜΕΣΩ ΤΟΥ ZOUGLA.GR ΕΔΩ.

Το ραδιόφωνο ανέκαθεν αποτελούσε την καλύτερη συντροφιά αλλά και ψυχοθεραπεία για όλους! Το μέλλον του ραδιοφώνου όμως ανήκει στο διαδίκτυο εφόσον όλο και περισσότεροι ακροατές στρέφονται σε αυτό ως τρόπο εύρεσης νέας μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ το συμβατικό ραδιόφωνο «χάνει» όλο και περισσότερο την δυναμική του λόγω των επαναλαμβανόμενων Playlist και των επαναλήψεων, ο BERADIO είναι ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός με ηλεκτρονική μουσική από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Ο σταθμός συνεργάζεται με DJ από το εξωτερικό όπως ο John digweed , Eats everything, Defected , Claptone, Circoloco, Traxsource , Adam beyer, Nicole moudaber, Armin van buuren, Sander van doorn, Paul oakenfold,  και άλλα μεγάλα ονόματα. Πλέον, αποκτά και ενημερωτικό χαρακτήρα, χάρη στη συνεργασία με το zougla.gr.

Η δημοσιογράφος Λιάνα Ζωγράφου παρουσιάζει τον σταθμό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Οι ραδιοφωνικοί και μουσικοί παραγωγοί του BERADIO είναι η Ms Lefki, Maxh Lamar, Panos gerontakis , Mary zokou, Chris oblivion, Romylos , Del Mar, Paul Markos, Nicolas Dales, Steph,G Mat,Nico Rac και άλλοι…

 

 

Το ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού γίνεται υπό την επιμέλεια της δημοσιογράφου Λιάνας Ζωγράφου και της ομάδας της .

Το βασικό χαρακτηριστικό του BERADIO είναι ο ποιοτικός ήχος μέσω των μηχανημάτων τελευταίας υψηλής ποιότητας που κατέχει!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ BERADIO ΜΕΣΩ ΤΟΥ ZOUGLA.GR ΕΔΩ.

Μπορείτε να συνδεθείτε μέσω εφαρμογών για IOS και Αndroid

https://apps.apple.com/gr/app/be-radio/id1232180074?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radiostereo.beradio

https://www.facebook.com/beradio

SHARE MUSIC…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης