Ο χορός στον πάγο συνεχίζεται για τους δέκα διάσημους διαγωνιζόμενους του «Dancing on Ice» που αυτήν την εβδομάδα προετοιμάζονται για το τρίτο live του πετυχημένου talent show με οικοδέσποινα την Τζένη Μπαλατσινού.

Οι διάσημοι υποψήφιοι έχουν διαλέξει ήδη και τα τραγούδια με τα οποία θα χορέψουν πάνω στον πάγο. Έτσι η Χριστίνα Παππά με τον Αντόν θα χορέψουν με το τραγούδι «These Boots Are Made For Walkin». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Τζιν επέλεξαντην επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ «On the floor» ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς θα χορέψει με τη Μαρίνα την μπαλάντα του Τζέιμς Μπλαντ «You are beautiful».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη ο Κωνσταντίνου Χριστοφόρου διάλεξε το «Move like Jagger» των Maroon 5 και η Μαριάννα Καλλέργη το τραγούδι «Ι gotta feeling» των Black Eyed Peas.

Όπως μαθαίνουμε οι διαγωνιζόμενοι έχουν βάλει τα δυνατά τους γι’ άλλη μια φορά και ετοιμάζουν πολύ εντυπωσιακές φιγούρες.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό στο τρίτο live να έχουμε και μια νέα είσοδο, καθώς προβλέπεται ύστερα από την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου. Έτσι δεν αποκλείεται στο «παγοδρόμιο» των ΚΑΠΑ Studios να εμφανιστούν ή η Πάμελα ή ο Μυθιδράτης καθώς τις τελευταίες δυο εβδομάδες και οι δυο προπονούνται εντατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης