Δεν πέρασαν οι απολύσεις στην «Ελευθερία»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 03:51
Δεν πέρασαν οι απολύσεις στην «Ελευθερία»
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας «ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε) για το θέμα των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στην «Ελευθερία» αναφέρει ότι η εφημερίδα προχώρησε στην αναστολή τους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Στην αναστολή των απολύσεων και διαθεσιμοτήτων των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ελευθερία» προχώρησε η διεύθυνση της εφημερίδας ύστερα από παρέμβαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση με την επιχείρηση και τους εργαζόμενους.

Η διαβούλευση θα γίνει με στόχο την εξεύρεση κοινής λύσης για την αντιμετώπιση των πρόσκαιρων οικονομικών δυσχερειών που προκαλεί η οικονομική κρίση.

Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 για την εξέταση της κατάστασης.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ευελπιστεί ότι η κατάληξη της διαβούλευσης θα είναι η διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στην εφημερίδα «Ελευθερία» και δηλώνει ότι διατηρεί το δικαίωμα της συνδικαλιστικής της παρέμβασης, αν η διαβούλευση δεν έχει θετική κατάληξη».

ΠΗΓΗ: thessalianews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 03:51