To Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία του στην επίθεση από το blog «fimotro» κατά της Φαίης Καραβίτη.

Το περιεχόμενο της ανάρτησης: «Έχει πάθει πλάκα ο Δρούτσας με την κριτική που δέχεται από βουλευτές και ΜΜΕ. Τι έκανε λοιπόν μόλις το θέμα πήρε γι αυτόν αρνητική τροπή από χθες το μεσημέρι; Όπως ενημερώθηκε το Fimotro, έβαλε την σύζυγό του – δημοσιογράφο στο Αθηναϊκό… Πρακτορείο που καλύπτει την Προεδρία της Δημοκρατίας (ηθικό ασυμβίβαστο που θα το σχολιάσουμε άλλη φορά) να τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους και σε εκδότες εφημερίδων για να θάψουν το θέμα, άγνωστο με ποιο αντάλλαγμα! Η σύζυγος του υπουργού Εξωτερικών Φαίη Καραβίτη δεν κάνει άλλη δουλειά από το να επικοινωνεί με ΜΜΕ. Αυτές τις αθλιότητες τις γνωρίζει ο πρωθυπουργός;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ «επισημαίνει στους ανώνυμους σχολιογράφους ότι η κα Φαίη Καραβίτη εργάζεται επί 9 χρόνια στο πρακτορείο με καθημερινή παρουσία τόσο στο ρεπορτάζ όσο και στις συσκέψεις και βάρδιες εντός του πρακτορείου. Για λόγους προσωπικής ευθιξίας τα δύο τελευταία χρόνια τοποθετήθηκε από την προηγούμενη διεύθυνση του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην κάλυψη του ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, το οποίο τιμά με την επαγγελματική επάρκεια και ευσυνειδησία που τη διακρίνει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης