Άφησαν για λίγο τα μπασκετικά παρκέ και πέρασαν στα τηλεοπτικά studio. Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές του νέου ανατρεπτικού τηλεοπτικού σποτ της WIND.

Η ταινία, με τίτλο «Το αμίλητο νερό», γυρίστηκε σε παραδοσιακούς οικισμούς της ορεινής Αρκαδίας με επίκεντρο τις γραφικές γειτονιές της Δημητσάνας και προωθεί τη νέα προσφορά για 1.000 λεπτά δωρεάν κλήσεων και αποστολή 1.000 δωρεάν γραπτών μηνυμάτων κάθε μήνα, για έναν ολόκληρο χρόνο προς τους συνδρομητές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Δημητρός» (Δημήτρης Διαμαντίδης) έχει πιεί το αμίλητο νερό και το χωριό είναι αναστατωμένο. Όλοι περιμένουν με αγωνία τη βοήθεια του «Παπα-Λουκά», ο οποίος τελικά εμφανίζεται μέσα από το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του «Δημητρού». Τον φωνάζει έξω και του δίνει μια σύνδεση από τα καταστήματα WIND για να μπορεί να μιλάει μαζί του Δωρεάν όλο το χρόνο.

Το σενάριο στηρίζεται στο αγαπημένο αφηγηματικό ύφος του καλού ελληνικού κινηματογράφου, με αρετές και κώδικες ηθογραφίας, βασίζοντας την ανατροπή του τέλους σε ένα λεκτικό γκαγκ που δημιουργεί, ως την αποκάλυψη, μια ευεργετική για την εξέλιξη της ιστορίας παρανόηση.

Τους πρωταγωνιστές Διαμαντίδη και Παπαλουκά πλαισιώνει μια ομάδα ηθοποιών που υποδύονται χαρακτηριστικές φιγούρες του χωριού, όπως τον καφετζή, το δήμαρχο κ.λπ. Οι δυο αθλητές παρουσιάζουν αξιοσημείωτα υποκριτικά προσόντα, και, αν και αντίπαλοι εκτός Εθνικής ομάδας, έδειξαν πόσο φίλοι είναι στην καθημερινότητά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολυπληθές καστ της ταινίας ολοκλήρωσαν με εντυπωσιακό τρόπο κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έδωσαν τον τόνο και ενίσχυσαν την αληθοφάνεια των σκηνών.

Την ημέρα των γυρισμάτων οι δύο μπασκετμπολίστες υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής.

Η ταινία είναι μια δημιουργία της GEO Y&R και η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τη Filmiki Productions με σκηνοθέτη τον Πάνο Κορώνη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης