Διαψεύδει δημοσιεύματα η ΜΙG

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, 15:27
Διαψεύδει δημοσιεύματα η ΜΙG
Σε ανακοίνωση προχώρησε η MIG ως απάντηση σε δημοσιεύματα που ήθελαν να «μπαίνουν» Εισαγγελείς διαφθοράς στην εταιρεία.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου :

Ορισμένα sites, με προεξέχον το site του κ. Βαξεβάνη κατά του οποίου εκκρεμούν ήδη 3 μηνύσεις και μια αγωγή, δημοσίευσαν σήμερα την «είδηση» ότι «η Εισαγγελία Διαφθοράς ερευνά Βγενόπουλο μετά τις αποκαλύψεις του HotDoc» «Εισαγγελείς διαφθοράς μπαίνουν στην MIG», κ.λ.π.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την «είδηση» αυτή και εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τον αποτροπιασμό μας για το είδος της δημοσιογραφίας που αντιπροσωπεύει.

Η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας μας της 3-9-2013 (που επισυνάπτεται), η MIG είχε ανακοινώσει, μεταξύ άλλων, ότι η ίδια η MIG είχε καταθέσει από καιρού αναφορά στην αρμόδια Ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη ζητώντας την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα κατά παντός υπευθύνου (Έλληνα ή Κύπριου) σε σχέση με τις δραστηριότητες της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ για την περίοδο 2006 μέχρι 29 Μαρτίου 2013, δηλαδή και για την περίοδο μετά την αποχώρηση της Διοίκησης των Ελλήνων που έγινε το Νοέμβριο του 2011.

Η προκληθείσα από τη MIG δικαστική διερεύνηση κρίθηκε απαραίτητη για να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να σταματήσει επιτέλους η διάδοση και αναμετάδοση αστήρικτων και συκοφαντικών δήθεν «ειδήσεων» και «πληροφοριών».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, 15:30