Με αποκαλύψεις για τα νέα μέτρα που «έρχονται» από τα… βαμπίρ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, για το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens, με αποκλειστική συνέντευξη του Υπουργού Δικαιοσύνης και ειδικό ένθετο για την επανάσταση του 1821 το νέο φύλλο του VETO της Κυριακής κυκλοφορεί σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και αύριο, Κυριακή, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

VETO


Νέα μέτρα από τα βαμπίρ του ΔΝΤ

Το εμπιστευτικό σημείωμα της Goldman Sachs που έφτασε στα χέρια των υψηλών πελατών της, μία ημέρα μετά τη συμφωνία στις Βρυξέλλες. Το «πικρό ποτήρι» που θα αναγκαστεί να πιει η χώρα μας με μπαράζ απολύσεων στο δημόσιο τομέα, μείωση μισθών και αύξηση των φόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρης Κασταντίδης: «Ο τόπος δεν αντέχει άλλο την ατιμωρησία»

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης μιλάει έξω από τα δόντια για όλα. Δεν υπάρχει δίλημμα για σοσιαλδημοκρατική ή νεοφιλελεύθερη πολιτική, γιατί πρέπει να σωθεί η χώρα, υποστηρίζει.

Η Siemens ζει και βασιλεύει

Η γερμανική εταιρία παίρνει το «πράσινο φως» για να συνεχίσει τις εργασίες στον Προαστιακό, την ώρα που η Βουλή ξεσκονίζει από την αρχή την υπόθεση των «μαύρων ταμείων».

Το μεγάλο «γαλάζιο» πάρτι στον ΟΚΑΝΑ

Απίστευτες σπατάλες… στη μάχη κατά των ναρκωτικών. Τα μέλη του ΔΣ έπαιρναν 1.500 ευρώ για κάθε συνεδρίαση, ενώ ετησίως ο ΟΚΑΝΑ πλήρωνε 3.340.000 ευρώ για υπηρεσίες φύλαξης.

«Να βγάλουμε τα ράσα, να πετάξουμε τις μίτρες»

Ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως δείχνει στην Εκκλησία την οδό της Σωτηρίας, με μία πρόταση σοκ.

Ειδικό ένθετο: Το άλλο ’21


Ένα ειδικό ένθετο με τους έρωτες, τα μίση, τις ίντριγκες και τα πάθη της Επανάστασης, έτσι όπως δεν γράφτηκαν ποτέ στα σχολικά βιβλία, κυκλοφορεί με το νέο φύλλο του VETO της Κυριακής.

Ο «άλλος αγώνας» των Ελλήνων, όχι κατά των Τούρκων, αλλά κατά όλων εκείνων που προσπάθησαν να επιβληθούν στα της πατρίδας με τρόπο άλλοτε βίαιο και άλλοτε «πολιτικάντικο». «Να τη χέσω τέτοια λευτεριά οπού θα κάνω εγώ εσένα πασιά…». Αυτή η φράση του Μακρυγιάννη φανερώνει τις πικρές αλήθειες που καταχωνιάστηκαν πίσω από τα φωτοστέφανα που φόρεσαν στους πρωταγωνιστές της Επανάστασης εκείνοι που ήρθαν να στήσουν τη δική τους πατρίδα με σημαία το «εθνικό συμφέρον».

Νέοι επιστήμονες επιχειρούν μέσα από εξειδικευμένες μελέτες να αποκαταστήσουν τις «άλλες μικρές αλήθειες» που σκεπάστηκαν με τα χρόνια κάτω από τη σκιά του κράτους-έθνους.

Ποιοι ήταν κατά της Επανάστασης; Ποιοι οδήγησαν μία επαναστατημένη και χωρίς μέσα χώρα στους πλέον βίαιους πολέμους στην ευρύτερη περιοχή; Ποιοι πραγματικά πρόδωσαν το Σούλι;

Στο ειδικό ένθετο του VETO παρουσιάζονται διάφορα περιστατικά, τραγικά αλλά και ευτράπελα, έτσι όπως έχουν καταγραφεί από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, αλλά και άλλους ιστορικούς που είχαν στα χέρια τους «πρωτογενές υλικό». Μπορεί αυτό το υλικό να ανατρέψει μύθους με τους οποίους μεγαλώσαμε εδώ και δεκάδες χρόνια;

VF


11 δισ. έκαναν (ήδη) φτερά από την Ελλάδα

Επιδημία μετανάστευσης των τραπεζικών καταθέσεων κυρίως προς την Κύπρο τρομάζει το οικονομικό επιτελείο.

Πότε και πώς θα πέσουν στην αγορά τα 17 δισ. που θα «ζεστάνουν» την οικονομία

Τι θα «μοιράσει» το ΕΣΠΑ, πόσα η ΕΤΕπ, ποιοι μπορεί να επωφεληθούν από τους κωδικούς Jeremie και Jessica της ΕΕ και ποια προγράμματα για μικρομεσαίους και πράσινη ανάπτυξη «ανοίγουν» τις επόμενες εβδομάδες.

Επιδρομή στα ακίνητα: έως 844% πάνω οι φόροι

Νέο φορολογικό τοπίο για τα ακίνητα: Επαναφορά του φόρου μεταβίβασης, αύξηση του ΦΠΑ και επιβολή του στις νομικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, κατάργηση της έκπτωσης δαπανών των ιδιοκτητών.

PIAZZA


Τα golden girls της κοσμικής Αθήνας

Τα έξι κορίτσια που ντύνουν με χρυσάφι τη high society.

Έλλη Κοκκίνου-Βασιλειάδης: Το διαζύγιο

Γιατί αποφάσισαν ξαφνικά να τερματίσουν μία σχέση δέκα ετών και έναν «φρέσκο» γάμο.

Τα γυμνασμένα αγόρια του Αλκαίου

Η ζωή των πέντε Friends που ετοιμάζονται για τη δική τους παράσταση στο διαγωνισμό της Eurovision.

VETOMAG


Το μέλλον ήρθε!

«Καλύτερη πόλη – καλύτερη ζωή». Το ελπιδοφόρο σλόγκαν του “World Expo 2010 Shanghai” και το ερώτημα που γεννάται: Οι ωραιότερες πόλεις θα γίνουν, αλλά από ποιους θα κατοικούνται;

Τα ωραιότερα ρολόγια της σεζόν

Μετά την Έκθεση Ωρολογοποιίας στη Βασιλεία, τα νέα μοντέλα ρολογιών φιγουράρων στις σελίδες του VETOMAG.

Ο Jim Glennie στο VETOMAG

«Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μας» λέει μεταξύ άλλων ο μπασίστας των James λίγο πριν τις συναυλίες του συγκροτήματος σε Αθήνα και Πάτρα.

VETO Sport


Θα μπούκαρα στην ΑΕΚ αν…

Ο Μελισσανίδης είπε στον Παππά ότι βάζει 40.000.000 ευρώ, αρκεί να διαθέσουν και οι μέτοχοι άλλα τόσα. Η απάντηση ήταν (ξανά) αρνητική.

Το λιμάνι της μεταγραφικής αγωνίας

Φέρνει το νέο Μακελελέ, αποχαιρετά Ντάτολο, Στολτίδη, Πάντο, Ντομί.

Η Ειρήνη του Σοφοκλέους

Το μυστικό για τη μεταμόρφωση του γίγαντα με τα κόκκινα.

Οι προσφορές του VETO

Αυτή την εβδομάδα, το VETO σας κάνει δύο μοναδικές προσφορές, στην έκδοση των 3 ευρώ.

The Ninth Gate

Ένα συγκλονιστικό θρίλερ με τον μοναδικό Τζόνι Ντεπ.

Η ζωή του Ιησού

Ένα επιμορφωτικό DVD σε κινούμενα σχέδια για μικρούς και μεγάλους.

Ιστορία μου, αμαρτία μου…

Το πρώτο CD της συλλογής με τα λαϊκά τραγούδια της Ρίτας Σακελλαρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης