Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας VETO, η οποία κυκλοφορεί σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και αύριο, Κυριακή, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο φύλλο του VETO της Κυριακής κυκλοφορεί με νέες αποκαλύψεις, πλούσια θεματογραφία και μοναδικές προσφορές.

VETO

Το μνημόνιο απαιτεί καταιγίδα απολύσεων στις ΔΕΚΟ και βροχή έμμεσων φόρων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τρύπα» 2 δισ. ευρώ στον Προϋπολογισμό από την υστέρηση (λόγω αδυναμίας των εισπρακτικών μηχανισμών) εσόδων! Πίστωση χρόνου από τους ελεγκτές –για διορθωτικές κινήσεις– μέχρι τον Δεκέμβριο.

Με κεντροαριστερό «χαφ» από Ιταλία μαρκάρει ο Γιώργος τους «κυνηγούς» της Τρόικας

Μεταγραφή από την Ιταλία έκανε η κυβέρνηση με «λομπίστα», που θα βοηθήσει να κερδίσει η Ελλάδα το στοίχημα και να βγούμε από την κρίση.

Γιατροί χωρίς… άδεια χειρούργησαν ασθενείς που έμειναν τυφλοί!

Στην… εντατική «νοσεί» βαρύτατα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και οι υπεύθυνοι… κάνουν τα στραβά μάτια! Καυτή λίστα, στην οποία φιγουράρουν περισσότεροι από 20 επιστημονικοί συνεργάτες, που (ανάμεσα σε άλλες παρατυπίες) χειρουργούν παράνομα και συνταγογραφούν φάρμακα σε ανυποψίαστους ασθενείς (συχνά με τραγικές συνέπειες), βρίσκεται στα χέρια του διοικητή του νοσοκομείου.

Με δουλεμπορικό στη Μυτιλήνη, με ψυχή στην Εθνική Εφήβων

Η ζωή του θυμίζει μυθιστόρημα περιπέτειας με happy end… Πίσω από τη φανέλα της Εθνικής Μπάσκετ, κρύβεται η ιστορία ενός φτωχού και ευαίσθητου παιδιού, που η ζωή τον θέλει –οπωσδήποτε– «νικητή». Γιατί ούτε ο ίδιος ο 18χρονος «γίγαντας», Άλφα Ακιμπού Νιαλό Φανσέκας, φανταζόταν ποτέ ότι η μεγάλη του απόδραση από τις άθλιες συνθήκες στην πατρίδα του, τη Δημοκρατία της Γουινέας, θα είχε το τέλος ενός… παραμυθιού.

VF

Και νέες μεγάλες μειώσεις μισθών

Οι περικοπές θα γίνουν με βάση την ανειλημμένη, μέσω του μνημονίου, υποχρέωση περιορισμού της μισθολογικής δαπάνης στο Δημόσιο κατά 6 δισεκατομμύρια ευρώ, την πενταετία 2010 – 2014.

Με γκολ στο… 93’ σώθηκε ο Βωβός για τον Βοτανικό

Στο… και πέντε διασώθηκε τελικά το σχέδιο για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού – Λεωφόρου Αλεξάνδρας και μαζί του η εταιρία ανάπτυξης ακινήτων του επιχειρηματία Μπάμπη Βωβού, το μέλλον της οποίας φάνταζε αβέβαιο σε περίπτωση ματαίωσης του project.

«Τίγρης» και στην κρίση ο Μελισσανίδης

Κυρίαρχος στην αγορά ανεφοδιασμού καυσίμων διεθνώς, με κέρδη – ρεκόρ για το 2009, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποτελεί την πεμπτουσία αυτού που χαρακτηρίζουμε ελληνικό δαιμόνιο. Ο γιος του πρόσφυγα από τον Πόντο δημιουργεί το μεγαλύτερο παγκοσμίως στόλο ανεφοδιαστικών δεξαμενόπλοιων διπλού τοιχώματος.

Ο Έλληνας που «δικάζει» τα golden boy στις ΗΠΑ

Όλα τα golden boy της οικονομίας των ΗΠΑ θα απολογηθούν στην Εξεταστική Επιτροπή Διερεύνησης των Αιτιών της Οικονομικής Κρίσης του 2008, της οποίας επικεφαλής είναι ο ομογενής Φιλ Αγγελίδης.

Piazza

PRETTY WOMAN στη μητρόπολη της μόδας

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Μακρυπούλια στα hot spot της Νέας Υόρκης.

Τα κορίτσια του μπαμπά στην Επίδαυρο

Γεωργιάννα Νταλάρα, Ηρώ Μπέζου και Λένα Παπαληγούρα έπαιξαν στην παράσταση «Ορέστης».

Οι «Άγγελοι» του MAD

Τα πλατό του MAD έχουν γίνει για εκείνες το δεύτερο σπίτι τους! Παρ’ όλα αυτά, καμία από τις τρεις τους δεν παραπονιέται, γιατί πολύ απλά λατρεύουν την… τρέλα του καναλιού!

Η glam ζωή της κοσμικογράφου που θα… πίνει καφέ με την Ελένη

Οι έρωτες και τα πάθη της δημοσιογράφου Χριστίνας Πολίτη, που θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν δίπλα στην ωραία Ελένη.

Αραβανή – Μπερτάκης

Πρώτο το Piazza είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο το ειδύλλιό τους, όταν μετρούσε μόλις λίγες εβδομάδες ζωής. Σήμερα, πάλι πρώτο το Piazza, δημοσιεύει την παρθενική κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

VETOMAG

Κάρλα Μπρούνι – Σαρκοζί, η μούσα των σκανδάλων

«Μεσάνυχτα στο Παρίσι», κυριολεκτικά και μεταφορικά, για την Κάρλα Μπρούνι, την πρώτη κυρία της Γαλλίας, η οποία εν μέσω σκανδάλων και μιας εκρηκτικής πολιτικής κρίσης που απειλεί τον σύζυγό της, αρχίζει τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν.

Αποστολή Ανάφη, οι νέοι επιστρέφουν για μια καλύτερη ζωή

Η νησιωτική Ελλάδα αρχίζει να δέχεται ανθρώπους που εγκαταλείπουν την Αθήνα και αναζητούν μια καλύτερη ζωή. Η Ανάφη, ένα από τα ομορφότερα νησιά της άγονης γραμμής, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι U2 στην Αθήνα, η ανατομία ενός ροκ σόου!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Σε λιγότερο από ένα μήνα, το εντυπωσιακό και διαστημικό σόου των U2 καταφτάνει, επιτέλους, στην Αθήνα (Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της περιοδείας U2 360.

Συνέντευξη Θοδωρής Γκόνης: Το πιο επαναστατικό στις μέρες μας είναι να κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου

Με μακρά θητεία στο θέατρο, αρχικά ως ηθοποιός και εντέλει ως σκηνοθέτης, ο Θοδωρής Γκόνης υπογράφει και φέτος, συν τοις άλλοις, και την καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ Φιλίππων – Καβάλας. «Ψειρίζει» την τέχνη του και ξέρει από αρχοντιά ψυχής. Ίσως γιατί κάποτε, ως νέος, περπατώντας στ’ Αναπλι, «συνάντησε» τον Καποδίστρια, τον Κολοκοτρώνη, τον Μαυρομιχάλη…

Sport

Ο (τραγικός) Γερμανός και ο Βραζιλιάνος… εραστής

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ένα κακό προαίσθημα για τον Έβαλντ Λίνεν. Φίλοι και κοινοί γνωστοί με τον πρόεδρο του Πανιωνίου, Κώστα Τσακίρη, του εξιστόρησαν ουκ ολίγα περιστατικά από το πέρασμά του από το τη Νέα Σμύρνη, με πρωταγωνιστή κυρίως το γαμπρό του, Αμπντέρ Ραμντάν (σ.σ.: άντρας της κόρης του Ρόζι). Έμαθε π.χ. ότι ο Λίνεν δεν τρελαίνεται για παίκτες – ονόματα, αφού δεν ήθελε τον Ρεκόμπα στον Πανιώνιο, αλλά και ότι στις ήττες φταίνε όλοι πλην του ιδίου.

Οι προσφορές του VETO

Αυτή την εβδομάδα το VETO κυκλοφορεί με 4 προσφορές για όλη την οικογένεια

Μία ταινία της επιλογής σας

Η ένατη πύλη, με τον Τζόνι Ντέπ

Reservoir dogs, του Κουεντίν Ταραντίνο

Ρέκβιεμ για ένα όνειρο, του Νταρεν Αρονόσφκι

και μία παιδική ταινία

Μαζί ειδικό ένθετο Κύθνος


 
Το 8ο βιβλίο της σειράς CSI: Crime Scene Investigation με τίτλο «Ματωμένος Ήλιος»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης