Την κάλυψη όλων των ασφαλισμένων, με δυνατότητα επιλογής ιατρών πανελλαδικά, παρέχει ο ΕΔΟΕΑΠ στους ασφαλισμένους του. Ο Οργανισμός εμπλουτίζει συνεχώς το δίκτυο των συνεργαζόμενων ιατρών, με εκατοντάδες ιατρούς δεκάδων ειδικοτήτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στην υπόλοιπη χώρα.

Στόχος είναι να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι από ιατρό κοντά στο σπίτι τους, παράλληλα με την εξυπηρέτησή τους από τους ιατρούς εντός του Οργανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΔΟΕΑΠ έχει συμβληθεί με ιατρούς πανελλαδικά και ιδιαίτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είτε για εξετάσεις στα ιδιωτικά τους ιατρεία είτε για κατ’ οίκον επισκέψεις στους ασθενείς.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθύνονται απευθείας στους συμβεβλημένους, ώστε να ορίζουν ραντεβού για εξέταση στο ιατρείο τους ή κατ’ οίκον σε περιπτώσεις που δε δύναται ο ασφαλισμένος να μετακινηθεί (σε συνεννόηση με τον ιατρό και σύμφωνα πάντοτε με την κρίση του, κατά περίπτωση). Αναλυτικά τα στοιχεία των ιατρών διατίθενται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Παράλληλα υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης παρέχονται στην Αττική και από τα εξωτερικά ιατρεία του Ερρίκος Ντυνάν, της Ευρωκλινικής, του Metropolitan Hospital του Metropolitan General, καθώς και στην κεντρική Ελλάδα από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εργαστηριακές-διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις γίνονται πανελλαδικά και από τα συμβεβλημένα δίκτυα της Affidea, της Βιοϊατρικής και της Iatrica.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης