Μια θέση στον ήλιο… της ΕΡΤ αναγκάζει τελευταία πολλούς δημοσιογράφους να συνωστίζονται στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Δημοσιογράφοι που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την κρατική τηλεόραση, είτε ως παρουσιαστές είτε ως σύμβουλοι, από την επομένη των εκλογών, δίνουν καθημερινά το «παρών», πλευρίζοντας οποιονδήποτε πιστεύουν ότι μπορεί να τους ανοίξει ξανά την πόρτα στην Αγία Παρασκευή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο δημοσιογράφων, οι οποίοι, έχοντας… διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο «γυαλί», παραγκωνισμένοι όμως τελευταία, έκαναν δυναμικό comeback στη Συγγρού, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να πείσουν τη νέα κυβέρνηση για την επάνοδό τους στην κρατική τηλεόραση. Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, ο ένας πιέζει αφόρητα για μια θέση συμβούλου στο νέο σχήμα και η άλλη παρακαλάει για μια εκπομπούλα.

Δημοσιογράφοι, όμως, θέτουν υπό στενό κλοιό και την οικία του πρωθυπουργού στην Κηφισιά, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, αυτή τη φορά, καθώς, λόγω του προβλήματος υγείας, ο κ. Σαμαράς αποφεύγει τις πολλές μετακινήσεις. Έτσι, η καρδιά των πολιτικών εξελίξεων χτυπά αυτές τις ώρες στο σπίτι που κληρονόμησε ο Αντώνης Σαμαράς από τη γιαγιά του, Πηνελόπη Δέλτα… 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης