Αλλαγές σε θέσεις-«κλειδιά» αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα στο κανάλι του ΑΝΤ1, με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και για πολλά χρόνια δημοσιογράφο Γιάννη Μιχελάκη να αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά, πετυχημένος δημοσιογράφος, το 2011 είχε οριστεί εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επί θητείας Αντώνη Σαμαρά και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής τον Μάιο του 2012, ενώ επανεξελέγη τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, από το 2013 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014 διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών.

Έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος» «Βραδυνή», «Ακρόπολη», «24 ώρες» και «Κέρδος». Διετέλεσε αρχισυντάκτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «MEGA Κύπρου», καθώς και γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στη τηλεόραση του ΑΝΤ1. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Ήταν διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που επανεκδόθηκε το 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Στράτος Μπαλής, ο οποίος μετακομίζει από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1, μεταφέροντας την πείρα του.

Ο Στράτος Μπαλής έχει διατελέσει στο παρελθόν αναπληρωτής διευθυντής ενημέρωσης και ειδήσεων στην ΕΡΤ.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης