Τα τρία διαγωνιζόμενα ζευγάρια ξεπέρασαν τον εαυτό τους, χορεύοντας στον ημιτελικό του Dancing οn Ice. Το παγοδρόμιο γέμισε με λάμψη από τα πρώτα κιόλας λεπτά της έναρξης, καθώς η παρουσιάστρια του show,Τζένη Μπαλατσινού, εντυπωσίασε χορεύοντας το «Getting away with it» των James.

Οι τρεις φιναλίστ, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς και Ιωάννα Πηλιχού ετοίμασαν κι αυτή την εβδομάδα δύο χορογραφίες. Μία σ’ ένα τραγούδι που τους έγινε ανάθεση και μία σ’ ένα κομμάτι που επέλεξαν οι ίδιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυνατές επιδόσεις όμως έκανε και στην τηλεθέαση ο ημιτελικός του Dancing οn Ice, καθώς το live της Κυριακής παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.400.000 τηλεθεατές.
O πρώτος γύρος ξεκίνησε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να χορεύει το «Sweet Child O’Mine» των Guns N’ Roses. Η ροκ Πηνελόπη, εξαιτίας μιας ατυχίας που είχε λίγο πριν ολοκληρώσει τη χορογραφία της δεν κατάφερε να πάρει ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία. Έτσι, στην πρώτη της εμφάνιση συγκέντρωσε 14,5 βαθμούς.

Από ποδοσφαιριστής… χορευτής μπαλέτου! Έτσι κατάφερε να μεταμορφωθεί ο Κώστας Φραγκολιάς, σύμφωνα με τον Αλέξη Κωστάλα. Χορεύοντας το «Nessun Dorma» του Puccini (σε εκτέλεση Paul Potts), συνολικά κέρδισε 16 βαθμούς.

Επόμενη ήταν η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία χορεύοντας το αγαπημένο της «Fallin» της Alicia Keys, κατάφερε να πάρει εξάρια από τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Έλενα Παπαρίζου. Σε συνδυασμό με τους 5,5 βαθμούς του Αλέξη Κωστάλα έφτασε τους 17,5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ριψοκίνδυνες χορογραφίες και η υψηλή βαθμολογία συνεχίστηκαν και στον δεύτερο γύρο. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χορεύοντας το «Για σένα» των Vegas δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά κι εξάρια από τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Έλενα Παπαρίζου. Γι’ αυτή την εμφάνισή της πήρε συνολικά 17,5 βαθμούς.

Στη δεύτερη εμφάνισή του, ο Κώστας Φραγκολιάς χόρεψε το «Without you» του David Guetta feat Usher και κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ με συνολικά 16,5 βαθμούς.

Η δεύτερη εμφάνιση της Ιωάννας Πηλιχού, ήταν και η κορυφαία εμφάνιση του show. Χορεύοντας το «Oops! I did it again!» του Max Raabe, μάγεψε τους κριτές και εκείνοι της έδωσαν από έξι βαθμούς ο κάθε ένας… άριστα δηλαδή!

Η Ιωάννα Πηλιχού, ήταν εκείνη που επικράτησε στις ψήφους του κοινού και βρέθηκε απευθείας στον τελικό. Στην αναμέτρηση του skate off, o Κώστας Φραγκολιάς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό και ύστερα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η Πηνελόπη κέρδισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ομόφωνα και από τους τρεις κριτές.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης