Τα είπε «έξω από τα δόντια» ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή του zougla radio «Τα Κουνάβια» με τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο και τον Ψ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και Δήμαρχος με τον δικό του τρόπο αναφέρθηκε στο νέο χαράτσι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το πληρώσουν οι πολίτες, ενώ έκανε λόγο και για ένα έργο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην περιοχή του, το οποίο θα εξασφαλίσει πολλές θέσεις εργασίας, αλλά υπάρχουν εμπόδια και δεν μπορεί να προχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα λεφτά πέρασαν και φύγανε, τα πήρανε οι μάγκες», αναφέρει, απευθυνόμενος στο πολιτικό σύστημα. «Πρέπει οι κλέφτες να γραφτούν στην black list για να μάθουν οι Έλληνες ποιοί τα πήρανε», προσθέτει.

Παράλληλα αναφέρει: «Μπορώ να δώσω 50 ονόματα ανθρώπων που έχουν καταχραστεί χρήματα του ελληνικού λαού και η ζωή που κάνουν σήμερα δεν δικαιολογείται με τα χρήματα που αμοίβονται. Αν κάνουν ένα απλό πόθεν έσχες θα βρουν πολλούς».

Όσον αφορά τον καινούργιο δρόμο που φτιάχνεται στην περιοχή του αναφέρει: «Αν δεν φτιάξουνε τον δρόμο θα τα κάνω Κούγκι. Δεν με νοιάζει αν θα είμαι ξανά δήμαρχος. Εγώ την καύλα μου την έκανα και θα φύγω με ψηλά το κεφάλι. Σκίστε τους δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα. Θα μας τα κλάσουνε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθείστε τι είπε ο Απόστολος Γκλέτσος:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης