Το βράδυ της Παρασκευής ο Πέτρος Κωστόπουλος μπαίνει στον πειρασμό ν’ ανακαλύψει τη γυναίκεια φύση και υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής τρεις λαμπερές γυναίκες: την Κατερίνα Ζαρίφη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι τρεις καλεσμένες μάς αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα ψέματα που συχνά λένε οι άνδρες. Ποια από τις καλεσμένες έχει ακούσει τα περισσότερα από αυτούς και ποια έχει σκοπό να εκπαιδεύσει μια χορεύτρια Pole Dancing που έρχεται στην εκπομπή; Ακόμα, τι ψέματα έχει ακούσει ο Πέτρος από το «ασθενές» φύλο; Η Κατερίνα, η Πηνελόπη ή η Ντορέττα, όταν ήταν μικρή, ήθελε να παντρευτεί τον Σωτήρη Καλυβάτση; Και το καλύτερο; Πώς καταφέρνουν αυτές οι γυναίκες να στέλνουν ακόμα και τους πιο «διαβασμένους» άνδρες… αδιάβαστους; Θα το μάθετε την Παρασκευή τα μεσάνυχτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Αντύπας μάς θυμίζει πως… ζηλεύει πολύ, πως είναι στα χάι του και πως ζητάει… ένα μας σημάδι μόνο! Μοιράζεται μαζί μας το πώς γνώρισε τη σύζυγό του και, φυσικά, μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πολυσυζητημένη συνεργασία του, έπειτα από 20 χρόνια ξανά, με τον Σάκη Ρουβά.

Ένα ξεχωριστό «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο έρχεται την Παρασκευή, 1η Ιουνίου, τα μεσάνυχτα και φέρνει γυναικεία λάμψη και αγαπημένες μουσικές επιτυχίες, στον ΑΝΤ1 φυσικά!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης