Επίθεση δέχτηκαν δύο συνεργεία του OPEN στους Θρακομακεδόνες τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, καλύπτοντας την καταστροφική φωτιά στην Αττική. 

Ομάδα ατόμων επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά ενώ στη συνέχεια ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας  με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα εξαιτίας της επίθεσης. 

Λίγα λεπτά αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε εκ νέου στην μαραθώνια ενημερωτική εκπομπή του OPEN για τις φωτιές και περιέγραψε το πώς ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα αναφέροντας ότι ομάδα περίπου 15 ατόμων τους εξύβρισαν και τους επιτέθηκαν. Μάλιστα ο οπερατέρ έπεσε και θύμα κλοπής, καθώς του αφαίρεσαν την τσάντα του με τα προσωπικά του αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Την ίδια ώρα σοβαρά ερωτήματα γεννά η στάση της αστυνομίας καθώς όπως ανέφερε στον αέρα του OPEN η δημοσιογράφος, πολύ κοντά στο περιστατικό υπήρχε αστυνομική παρουσία η οποία όμως κοιτούσε αμέριμνη χωρίς να παρέμβει στην επίθεση που δέχτηκαν οι δημοσιογράφοι εν ώρα εργασίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης