Επιστολή της ΕΣΗΕΑ προς τον διοικητή του ΟΑΕΔ για το επίδομα των απολυμένων του MEGA

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 13:43
Επιστολή της ΕΣΗΕΑ προς τον διοικητή του ΟΑΕΔ για το επίδομα των απολυμένων του MEGA

Όπως ανακοινώνει η ΕΣΗΕΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης απέστειλε χθες επιστολή στον κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, διοικητή του ΟΑΕΔ, με την οποία ζητεί να καταβληθεί το επίδομα αφερεγγυότητας και στους δημοσιογράφους του Τ/Σ «MEGA» που για λόγους ανωτέρας βίας δεν κατέθεσαν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής που απεστάλη είναι το εξής:

«Σε συνέχεια της παραγωγικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ μας τον προηγούμενο μήνα αναφορικά με το επίδομα αφερεγγυότητας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού “MEGA”, μετά χαράς ενημερωθήκαμε ότι καταβάλλεται το επίδομα στους  συναδέλφους, στις ημερομηνίες που είχατε δεσμευτεί και η διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα.

»Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστου συνάδελφοι, οι οποίοι για λόγους ανωτέρας βίας (κάποιοι εργάζονται ως ανταποκριτές άλλων μέσων στο εξωτερικό και κάποιοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας) δεν κατέθεσαν εμπροθέσμως τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ. Οι συνάδελφοι αυτοί καταθέτουν τις αιτήσεις τους τώρα και για αυτόν τον λόγο σάς παρακαλούμε να εξετάσετε τις αιτήσεις αυτές, καθώς και τις τυχόν ενστάσεις τους σε περίπτωση απορριπτικής απόφασης, με επιείκεια, προκειμένου να ευεργετηθούν από το επίδομα, δεδομένου ότι οι συνάδελφοι βρίσκονται σε ανάγκη».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 14:21