Την φετινή σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη θα έχει τους… αντιπάλους της. Πέρυσι η ξανθιά παρουσιάστρια, «έπαιζε» μόνη της, καθώς όσοι προτιμούν τα lifestyle θέματα, έπιναν τον πρωινό τους καφέ παρέα με την… Μελέτη. Οι «απέναντι» είχαν το δικό τους κοινό, τον κόσμο που ήθελε να ενημερωθεί για τα κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Από την Δευτέρα όμως στο «παιχνίδι» μπαίνει το δίδυμο του Alpha, Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου, με την πρωινή εκπομπή «Πάνω στην ώρα».

Η καινούρια εκπομπή του καναλιού, έχει στόχο το νεανικό κοινό, γι’ αυτό θα ασχολούνται εκτός από την επικαιρότητα και με θέματα …ανάλαφρα, χαρούμενα και πάνω απ’ όλα… νεανικά. Ο Σπύρος και η Έλενα θα προσπαθήσουν να «κερδίσουν» τον κόσμο με το χιούμορ τους, την φρεσκάδα τους και το χαμόγελο τους. Από χαμόγελο και …αστραφτερά δόντια, η Έλενα Παπαβασιλείου, τα πάει μια χαρά… από χιούμορ και parlare δεν ξέρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα… πρώτα δείγματα πάντως, στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά» που συμμετείχε, έδειξαν πως η Έλενα στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Από τσιφτετέλι και νάζι στο φάκο, μια χαρά τα πήγαινε, μόνο που στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα» θα πρέπει να έχει και κάτι να πει. Τουλάχιστον οι υπεύθυνοι του καναλιού έκαναν καλή επιλογή στον παρουσιαστή, γιατί από την ξανθιά Έλενα, δεν περιμένουμε πολλά… Το σίγουρο πάντως είναι πως θα «τσιμπήσουν» νουμεράκια από την Μελέτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης